Obavijesti

Sport

Sinani razbio Brazilca, Travnicek slomio Abija! Odlični Ceranja je oduševio u turnirskom dijelu

Sinani razbio Brazilca, Travnicek slomio Abija! Odlični Ceranja je oduševio u turnirskom dijelu

Devet uzbudljivih mečeva 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige je iza nas i dobili smo finaliste četvrte sezone natjecanja. Čudesnu predstavu je u superfightu imao David Travnicek, a Sinani je slavio u glavnom meču

Devet uzbudljivih mečeva 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige iznjedrilo je finaliste četvrte sezone natjecanja, a u Medulinu je publika gledala i tri odlična superfighta. Luka Ceranja iz American Top Teama Zagreb pružio je najbolju predstavu u turnirskom dijelu i slavio nokautom protiv Mateja Žvigača, a u glavnoj borbi večeri do druge profesionalne pobjede došao je Demahmet Sinani (20, 2-0) koji je tehničkim nokautom u prvoj rundi slavio protiv Brazilca Emanuela Barrosa (33, 0-1).

POGLEDAJTE VIDEO: 'Armagedon' iz Medulina

U bantam kategoriji je do finala došao borac iz zagrebačkog American Top Teama Michael Marić koji je rear-naked chokeom krajem prve runde svladao Benjamina Abazovića.

Medulin: MMA "Armagedon", Michael Marić - Benjamin Abazović

Domaći borac Erik Pletikos nije uspio razveseliti publiku u Medulinu, a Boris Stanić pokazao je kako mu ne smeta gostujući teren i slavio rear-naked chokeom u drugoj rundi prvog polufinala perolake kategorije. Drugi je finalist Leo Ounok koji je ground and poundom prisilio Davida Kuša na usmenu predaju sucu te je meč završio tehničkim nokautom.

U prvom finalu lake kategorije po brzu je završnicu krenuo Gaj Rukavina, ali upao je u zamku zvanu triangle choke te je tako u finale prošao Akos Denes iz Mađarske. A u finalu će se boriti protiv Luke Ceranje koji je dominantnom predstavom slavio protiv Mateja Žvigača tehničkim nokautom krajem prve runde.

Medulin: MMA "Armagedon", Luka Ceranja - Matej Žvigač

Prvi finalist velter kategorije postao je Ibraim Mandev nakon što je pronašao rupu u obrani Nikole Pavlovića i završio meč arm-triangleom krajem prve runde. Tamo će se boriti protiv Davida Trivunovića koji je deset sekundi prije kraja prve runde ground and poundom slavio protiv Amira Juge.

Talijan Sevastianu Vasile ušao je u polufinale srednje kategorije nakon dvije teške runde. Većinskom odlukom sudaca slavio je protiv Frana Brnade. U poluteškoj kategoriji ćemo u finalu gledati meč između Darka Svibena i Andresa Ramosa. Sviben je ground and poundom završio meč protiv Gojka Kalanja i ušao u finale natjecanja te zatvorio 'Armagedon' dio večeri.

Medulin: MMA "Armagedon", Darko Sviben - Gojko Kalanj

U prvom superfightu večeri u ženskoj bantam kategoriji slavila je domaća borkinja Antonija Šibić (27, 1-0) koja je jednoglasnom sudačkom odlukom bila bolja od Talijanke Alice Pisciotte (322, 1-1) nakon poprilično izjednačene tri runde. David Travnicek (28, 2-0) vrhunskom je predstavom pobijedio protiv Abrahama Salimona Area (22, 0-2) u drugom superfightu u lakoj kategoriji. Nakon 40 sekundi druge runde slavio je tehničkim nokautom.

Medulin: MMA "Armagedon", Abraham Salimon Are - David Travniček

U glavnom je meču večeri tehničkim nokautom u prvoj rundi do druge profesionalne pobjede došao Demahmet Sinani (20, 2-0) koji je u prvoj rundi tehničkim nokautom pobijedio Emanuela Barrosa (33, 0-1).

Medulin: MMA "Armagedon", Demahmet Sinani - Emanuel Barosso

'Armagedon Jamnica Pro Sport' 4 Semifinals

Demahmet Sinani def. Emanuel Barosso via TKO (ground and pound), R1: 2:02
David Travnicek def. Abraham Salimon Are via TKO, R2: 0:40
Antonija Šibić def. Alice Pisciotta via jednoglasna sudačka odluka (29-28 x3)

Darko Sviben def. Gojko Kalanj via TKO (ground and pound) R1: 1:43
Sevastianu Vasile def. Frano Brnada via većinska sudačka odluka
David Trivunović def. Amir Jugo via TKO (ground and pound), R1: 4:51
Ibrahim Mandev def. Nikola Pavlović via submission (arm-triangle choke), R1: 4:12
Luka Ceranja def. Matej Žvigač via TKO, R1: 4:21
Akos Denes def. Gaj Rukavina via submission (triangle choke), R1: 1:40
Leo Ounok def. David Kuš via TKO, R1: 2:58
Boris Stanić def. Erik Pletikos via submission (rear-naked choke), R2: 2:35
Michael Marić def. Benjamin Abazović via submission (armbar), R1: 4:57

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
SINANI SLAVIO

Jedan od ponajboljih mladih boraca Balkana Demahmet Sinani izdominirao je protiv Brazilca Emanuela Barrosa i nakon dvije minute i teškog ground and pounda odnio drugu profesionalnu pobjedu. To je ujedno bio i posljeddnji meč večeri.

GLAVNA BORBA

U glavnom meču večeri gledat ćemo meč u catchweightu do 68 kilograma u kojem će se boriti Demahmet Sinani protiv Emanuela Barrosa.

NOKAUT TRAVNICEKA

Vrhunsku je predstavu pokazao austrijski borac David Travnicek i snažnim udarcima u prvoj rundi ispogađao hrabrog Abrahama Salimonja Area, a zagrebački borac to više nije mogao izdržati u drugoj rundi te je izgubio tehničkim nokautom.

SUNASLOVNA BORBA

co-main eventu gledat ćemo okršaj u lakoj kategoriji. Zagrebački borac Abraham Salimon Are borit će se protiv Austrijanca Davida Travniceka.

SLAVILA ŠIBIĆ

U ženskom superfightu gledali smo sve tri runde, a dobru su nam predstavu pružile talijanska i hrvatska borkinja. Jednoglasnom sudačkom odlukom na kraju je slavila Antonija Šibić koja je dobro odgovarala iz kontre protiv Alice Pisciotte i tako stigla do prve profesionalne pobjede.