Obavijesti

Sport

Komentari 13

Baturina: Ma kakav umor! Kad vidim ove navijače, nema ga. Ristovski: Suđenje? A šta možeš

Baturina: Ma kakav umor! Kad vidim ove navijače, nema ga. Ristovski: Suđenje? A šta možeš

Stvarno prekrasna večer, okrunili smo je pobjedom. Lijepa prednost. Od početka smo kontrolirali utakmicu, ta pogreška nas je malo pogurala kad je Petko dao gol, rekao je igrač Dinama

VIDEO

Dinamo je pred 18.562 gledatelja na Maksimiru svladao PAOK 2-0 golovima Brune Petkovića i približio se četvrtfinalu Konferencijske lige, drugom europskom četvrtfinalu u zadnje četiri sezone. S obzirom na sve turbulencije ove sezone u klubu, to bi bilo ostvarenje vrijedno divljenja.

- Stvarno prekrasna večer, okrunili smo je pobjedom. Lijepa prednost. Od početka smo kontrolirali utakmicu, ta pogreška nas je malo pogurala kad je Petko dao gol. Sve u svemu, naša odlična partija protiv dobre ekipe, zadovoljni smo pobjedom - rekao je Dario Špikić za Arenasport.

Pokretanje videa...

ristovski izjava 02:02

- Odigrali smo taktički vrlo dobru utakmicu, ali trebamo nastaviti. Ima još jedna, bit će zaista teško. Radi se o tehnički odlično potkovanoj momčadi, moramo odigrati ovako još 90 minuta. Prvi gol? Kad su u pitanju ovakve utakmice, svaka pogreška protivnika ti puno znači, ali još nije gotovo - rekao je Stefan Ristovski.

Kako ste vidjeli suđenje?

- Tko će to znati zašto i kako, sudac je tako odredio i šta možeš? Guraš naprijed.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

baturina izjava 01:32

Martin Baturina je istaknuo:

- Ma kakav umor, kad vidim ove navijače, nema umora! Dobro smo se pripremili za njih, znali smo da ih možemo ugroziti iz kontri i dobro je ispalo. Ali ništa nije gotovo.

Petar Sučić upozorio je da dinamovci ne smiju poletjeti.

- Odigrali smo stvarno dobru utakmicu, taktički se držali plana, znali smo da ih možemo ugroziti. Igrali smo na pobjedu pred uzvrat, dobili smo 2-0, ali tek je prva utakmica i moramo se potruditi da za vikend opet obradovati naše navijače i pripremiti se za uzvrat jer još ništa nije gotovo. Na poluvremenu smo se dogovorili da nećemo stati na jednom golu i ne smijemo se povući. Nekad se neplanski povučeš, protivnik je dobar, ali tražili smo taj drugi gol i ostavili smo protivnik bez ijedne prave prilike. Odlična utakmica. Prije utakmice naglasio sam da su pune tribine velika motivacija, pogotovo kad ostvariš veliku pobjedu. Prekrasna noć, pozivam navijače i da dođu u nedjelju u lijepom broju.

Junak utakmice bio je Bruno Petković.

- Jako dobra utakmica, bilo je jako važno stvoriti prednost u prvoj utakmici, to smo ostvarili. Jako sam zadovoljan kako je momčad reagirala, u nekim trenucima smo patili, ali smo odigrali jednu pragmatičnu utakmicu. Moji golovi? Ha, to mi je posao. Moram to i češće raditi, moram raditi na tome da pomognem momčadi dubinom i prostorom. Jako mi je drago što sam ih zabio, ali najvažnija je pobjeda momčadi. Prvi strijelac? Lijepa brojka i statistika, ali momčadski uspjeh mi je bio na prvom mjestu. Jedan, dva gola više-manje neće definirati jesam li bolji ili lošiji igrač. Nije gotovo? Apsolutno, PAOK je dobra momčad, stavili su nas u nezgodnu poziciju i u prvom i u drugom dijelu, nezgodna su momčad, ali imamo još 90 minuta u kojima moramo odigrati muški i vjerujem u prolazak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika