Obavijesti

Sport

Komentari 4

Splitska veza Balić - Vuković: Hej cimeru, koliko je ono sati?

Splitska veza Balić - Vuković: Hej cimeru, koliko je ono sati?
1

IHF daruje sat najboljem igraču svake utakmice. Protiv Rumunjske dobio ga je Balić, protiv Alžira Vuković. Cimeri, Splićani, veliki prijatelji i velika snaga Hrvatske

VIDEO

Uh, kako je dobar bio Drago. Vrhunski! Naša soba je lijepo počela skupljati satova, primjetio je Ivano Balić nakon Alžira.

IHF daruje sat najboljem igraču svake utakmice. Protiv Rumunjske dobio ga je Balić, a protiv Alžira Vuković. Cimeri, Splićani, veliki prijatelji i velika snaga hrvatske reprezentacije.

- Nije baš da se poznajemo otkad smo bili klinci, Ivano je već otišao u Metković kad sam ja ušao u prvu momčad Splita. Ali cimeri smo na gotovo svakom turniru još od Atene 2004. godine. Jedino u Tunisu godinu poslije nismo bili - rekao je Vuković.

Alžircima je svaki od njih zabio po šest golova, baš su oni najlakše pronalazili put kroz neobičnu obranu.

- Ne volim igrati protiv ovakvih obrana, nikako ih se ne možeš otarasiti, stalno vuku, guraju, udaraju... - rekao je Balić, a Vuković se nadovezao:

- Ja volim. A voli i on meni se čini. Pa pobjegao im je valjda deset puta. To meni baš i ne izgleda kao da ne voli.

Ivano je četiri godine stariji od Drage, a Drago je pet centimetara viši od Ivana.

Ma proveli smo stotine sati u razgovoru o svemu, stvarno se dobro slažemo - rekao je Vuković

- Ma proveli smo stotine sati u razgovoru o svemu, stvarno se dobro slažemo - rekao je Vuković, u čijoj reprezentativnoj karijeri nije uvijek sve išlo glatko.

Imao je problema kad je otišao iz Zagreba, ali najbolnija rana datira iz 2009. godine. Svjetsko prvenstvo se igralo u Hrvatskoj, prvi krug u njegovom Splitu, a Lino Červar ga je izostavio iz momčadi. I to ga je izuzetno pogodilo.

- Bio je Ivano tad velika potpora, ali nije samo on. Cijela momčad, svi suigrači, olakšavali su mi u tim trenucima - prisjetio se Drago.

Ozljede Kopljara i Duvnjaka otvorile su mu prostor, šansu je iskoristio i u nastavku će sve biti samo lakše.

- Eto, nas dvojica imamo satove i sad je valjda na redu soba do naše. A u njoj je Duvnjak... - zaključio je Balić.

Najviši cimerski par: Kopljar-Vori

- Nema tu pravila, uvijek smo drugačije raspoređeni po sobama. Važno je samo da je dobra zezancija, a nije loše i kad je glazbeni ukus isti, rekao je Blaženko Lacković uoči SP-a. 

U Švedskoj se "haubica iz Marofa" zeza s Gojunom. U sobi je zajedno i naš golmanski dvojac, par lijevih krila i dvojica mladih, Pešić i Matulić. "Najviša" soba je ona u kojoj su Kopljar i Vori, a nekako najtiše moglo bi biti u onoj u kojoj su samozatajni Buntić i Valčić.

Cimeri

Alilović - Šego, Pešić - Matulić, Štrlek - Ninčević, Zrnić - Musa, Buntić - Valčić, Kopljar -Vori, Balić - Vuković, Duvnjak - Marić, Lacković - Gojun

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju