Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Splitski sportaši prikupili preko 2 tone hrane za udrugu MoST

U trećoj akciji za redom splitski novinari i sportaši skupili su preko dvije tone hrane i higijenskih potrepština za udrugu MoST. Donaciju su predali splitski sportaši...

Ivana Ivanović/Pixsell
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

Akcija 'Tona hrane za splitske beskućnike' i treću je godinu za redom više no uspješno organizirana. Splitski sportaši i splitska sekcija Zajednice sportskih novinara ove godine prikupili su preko dvije tone hrane i higijenskih potrepština namijenjenih za udrugu MoST.

Donaciju su u prostorijama udruge predali brojni splitski sportaši Ana i Lucija Zaninović, Tonči Mihanović, nogometaši Splita i Hajduka, Zdeslav Vrdoljak...

- U ime svih se zahvaljujem na donacijama. Da smo ostali u starom prihvatilištu, ovo sve sigurno ne bi imali kamo spremiti - rekla je predsjednica udruge Đordana Barbarić dok je njezin pomoćnik Dado Lelas upozorio na probleme:

- U novim prostorijama smo došli do značajnih novih smještajnih kapaciteta, no još imamo desetak ljudi koji će zimu provesti na ulici. Oni se dođu ovdje presvući i otuširati, no nemaju gdje prespavati.

U ime splitskih novinara obratio se Tomislav Gabelić.

- Mi novinari bili smo samo spona između udruge i svih koji su donirali. Stoga se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u akciji.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message