Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sportaši vam čestitaju Božić: Modrićevi su rastopili sve, a Janica upozorila na domišljate

Sportaši vam čestitaju Božić: Modrićevi su rastopili sve, a Janica upozorila na domišljate

I bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić zajedno je sa suprugom Raquel i kćerkama čestitao Božić objavivši videosnimku s prigodnom čestitkom i porukom povodom blagdana

VIDEO

Hrvatski sportaši diljem svijeta objavili su čestitke za Božić na društvenih mreža. Fotografirali su se uz bor i poželjeli sretne blagdane svim svojim obožavateljima.

POGLEDAJTE VIDEO: Rakitić se oprašta od reprezentacije

Pokretanje videa...

Rakitić 01:30

Među prvima se oglasila naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić (38) objavivši fotografiju božićnog drvca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Sretan Božićko, Merry Christmas! Budite si dobri, budite razumni, mislite na druge, nemojte biti skupina “domišljatih” u vrijeme korone iako se svi obožavamo okupljati, što je i moja tradicija, ali je preskočena ove godine. Sretan Božić i sve najljepše želimo, OK i JK", napisala je "JK".

Luka Modrić slavi Božić u krugu svoje obitelji u njihovu domu u Madridu, a sve je rastopio zajedničkom fotografijom. Pozirao je u društvu supruge Vanje te troje djece i kućnog ljubimca, a iza njih je bio ogroman bor.

- Sretan Božić - kratko se oglasio kapetan 'vatrenih'.

Zajednička fotografija tradicija je u obitelji Modrić, a ovih dana vlada odlično raspoloženje jer bi Luka uskoro mogao dobiti novi ugovor u Real Madridu. Aktualni mu istječe na ljeto, ali nekoliko puta je ponovio kako mu je želja završiti karijeru na Santiago Bernabeuu. 

ESP, UEFA CL, Real Madrid vs Borussia Moenchengladbach

Novom ugovoru se s pravom nada jer, iako ima 35 godina, igra fenomenalno. Na početku sezone većinom je ulazio s klupe, ali Zidane je shvatio da ne može bez njega i ubrzo je postao nezamjenjih u prvih 11. Pomogao je klubu da prebrodi krizu koja ih je pogodila, a Real u posljednje vrijeme igra zaista fantastično. Razlog je dirigent Luka koji dirigira Realovim orkestrom, a rezultat svega je serija od šest pobjeda.

I bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (32) čestitao je Božić zajedno sa suprugom Raquel putem videosnimke, ali na španjolskom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Rakitić je još na Badnjak objavio obiteljsku fotografiju s Raquel i dvije kćerke ispred predivno ukrašene božićne jelke.

"Obitelj Rakitić-Mauri želi vam sretan Božić", napisao je Sevillin igrač na engleskom i španjolskom, a djelić hrvatskih fanova mu je zamjerio što čestitku nije uputio i na matičnom jeziku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener