Obavijesti

Sport

Komentari 41

Spusti se, Dario! Pogledajte Šarićev show protiv Bucksa

Spusti se, Dario! Pogledajte Šarićev show protiv Bucksa
4

Dario Šarić na kritike američkih novinara odgovorio je na jedinom mogućem mjestu, parketu. U pobjedi 76ersa protiv Bucksa Hrvat je zabio 17 koševa uz 9 skokova i četiri asistencije

VIDEO

Možda i nije takav talent kakav smo mislili da je, pisali su američki novinari proteklih dana o igri Darija Šarića u Philadelphia 76ersima, a on im je odgovorio na terenu odigravši jednu od najboljih utakmica otkako je u NBA ligi.

Philadelphia 76ersi pobijedili su Milwaukee Buckse u gostima 113-104, a Dario Šarić je za 23 minuta na parketu zabio 17 koševa uz šut 6/11, tome je pridodao 9 skokova, četiri asistencije i jednu blokadu. Sjajan utakmica mladog Hrvata.

Šarić je bio drugi najefikasniji igrač u redovima 76ersa, dok je najbolji opet bio Joel Embiid s 27 koševa i 12 skokova. Kod Bucksa su najviše zabili Jabari Parker i Antetokounmpo, obojica po 23 koša.

Kao Toni: Najbolji šesti igrač NBA lige

Dario Šarić nije bio u početnoj petorci, ali njegov ulazak s klupe praktički je odveo 76erse do pobjede. Kod Philadelphije osam igrača je zabilo dvoznamenkasti broj koševa, ali Šarić je bio ključan igrač s klupe. 

U posljednje tri utakmice Dario zabija gotovo 14 koševa u prosjeku, a uz to ima i šest skokova. Kad se gledaju sve utakmice koje odigrao u NBA ligi, zabija gotovo 10 poena u prosjeku, uz to dodaje i šest skokova.

Skromni Dario: Ne bih o sebi, Joel je zvijezda

Samo jedan skok dijelio ga je od double-double učinka protiv Bucksa, ali Dario nije pričao tome ni o svojih 17 koševa. Nije pričao ni o činjenici da je šesti najbolji strijelac NBA lige od igrača koji ulaze s klupe. Toni Kukoč svojevremeno je dobio nagradu za najboljeg šestog igrača dok je igrao u Bullsima.

- Ne volim pričati o sebi, igrali smo odlično, kao momčad. Joel Embiid zaslužuje biti u All Star utakmici. On je dečko koji je promijenio sport u Philadelphiji - rekao je Dario.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"