Obavijesti

Sport

Komentari 176

Uhitili bivšeg igrača Hajduka! Pijan prijetio treneru Dinamove momčadi, psovao je i roditelje

Uhitili bivšeg igrača Hajduka! Pijan prijetio treneru Dinamove momčadi, psovao je i roditelje

Policija je privela bivšeg igrača Hajduka zbog sramotnog ponašanja na 'Dalmatinko kupu'. Pijan je vrijeđao djecu, roditelje i trenera zagrebačke momčadi. Dobio je prijavu za remećenje javnog reda i mira

Tijekom utakmice Hajduka i Dinama na turniru za mlade u Trogiru policija je morala intervenirati zbog sramotnog ponašanja bivšeg igrača Hajduka, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dalmatinski portal objavio je da se radi o Jurici Vučku. 

Incident je bio u nedjelju oko 21 sat. Bivši Hajdukov nogometaš vrijeđao je i prijetio treneru dječje momčadi Dinama na 'Dalmatinko kupu'. Psovao je i vrijeđao i roditelje i svašta je dobacivao djeci.

Nisu ga mogli smiriti pa su iz Dinama pozvali policiju koja ga je u konačnici privela. U trogirskoj policijskoj postaji izmjerili su mu 1,6 promila alkohola u krvi te su mu ponudili liječničku pomoć zbog stanja u kojem je bio. 

- Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja muškarac ih je vrijeđao. Uhitili su ga i priveli u postaju gdje je zadržan u službenim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva - rekli su Dalmatinskom portalu iz splitske policije. 

Jutros su ga priveli na Prekršajni odjel Općinskog suda u Splitu. 

Vučko je suspendiran 2014.

Jurica Vučko karijeru je počeo u Hajduku za koji je od 1995. do 2000. odigrao preko 100 utakmica. Nakon toga je prešao u Španjolsku, u Alaves i Salamancu.

U Hajduk se vratio 2006. godine na jednu sezonu u kojoj je odigrao osam utakmica. Ima i četiri nastupa za hrvatsku reprezentaciju. U HNL-u je bio pomoćnik na klupi treneru Hajduka Goranu Vučeviću, a Igoru Tudoru u PAOK-u.

Kad je bio pomoćnik Goranu Vučeviću na klupi, Jurica Vučko suspendiran je na mjesec dana.

Bilo je to 2014. godine nakon utakmice Hajduka i Istre. Vučević i Vučko izvrijeđali su suca Ljubičića smatravši da ih je zakinuo za penal. Obojica su dobila suspenziju od mjesec dana i kaznu od 3000 kuna.