Obavijesti

Sport

Komentari 60

Sraz u Londonu, Bilić na Zenit, Raketa protiv Barce, Serie A...

Sraz u Londonu, Bilić na Zenit, Raketa protiv Barce, Serie A...
8

Subotu će osim derbija Dinama i Hajduka obilježiti i nastupi hrvatskih igrača u derbijima najjačih europskih liga. Rakitić ugošćuje Barcu, Perišič B.M'gladbach...

VIDEO

Osim derbija Dinama i Hajduka i diljem europskih prvenstava danas se igraju važne utakmice. Nogometni dan započet će ogled Zenita i Lokomotive, a zaključit će ga Sevilla i Barcelona u 6. kolu španjolskog prvenstva.

Zenit - Lokomotiv 12:00 

Bilićev Lokomotiv zaredao je tri uvjerljive pobjede za redom, bivši hrvatski izbornik i Vedran Ćorluka izabrani su u momčad kola, a danas će to morati opravdati u srazu sa Zenitom Luciana Spallettija koji bi s pobjedom preskočio Moskovljane koji trenutno drže treće mjesto na tablici.

Arsenal - Chelsea 13:45

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Subotu u Premiershipu obilježit će londonski derbi i sraz prve momčadi tablice, Chelsea, koji gostuje na Emiratesu kod Arsenala. Manchester United ugostit će bivši klub Luke Modrića. Tottenham na Old Traffordu nije slavio 23 godine, ali novi trener Spursa, Andre Villas-Boas dva uzastopna uspjeha planira nanizati i treći i prekinuti negativan niz u Manchesteru.

Sraz Borussija  

U Bundesligi će se sastati dvije Borussije koje na tablici dijele samo dva boda. No ako momčad iz Dortmunda namjerava obraniti naslov prvaka Njemačke u današnjem će ogledu morati dohvatiti sva tri boda jer im Bayern bježi sedam bodova.

Bayern - Werder  

Bavarci će svoj ogled 6. kola odigrati nešto ranije i to protiv Werdera. Bayern suvereno drži vrh tablice, a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić baš kao i njegova momčad zasjeo je na vrh liste i to najboljih strijelaca Bundeslige sa pet golova.

Juventus - Roma 20:45

Talijanski prvak Juventus, koji 44 utakmice ne zna za poraz danas će ugostiti Romu. Trener 'giallorossa' Zdenek Zeman sasuo je drvlje i kamenje po Torinezima uoči njihovog susreta, a bivši igrač 'vučice', Mirko Vučinić, najavio je pobjedu protiv svojih nekadašnjih suigrača.

Protivnik Dinama u Ligi prvaka, PSG danas dočekuje momčad začelja francuskog prvenstva Sochaux, a pobjeda bi Parižanima donijela drugo mjesto na tablici i samo tri boda zaostatka za vodećim Marseilleom.

Sevilla - Barca 22:00

Ivan Rakitić sa svojom Sevillom igra protiv Messijeve Barcelone. Kod Seville stradali su već Realovci, a danas je red na Kataloncima da pokušaju svladati momčad Josea Gonzalesa.

Ipak, za hrvatskog je navijača središnji događaj posljednje rujanske subote bez sumnje derbi Dinama i Hajduka koji će snage odmjeriti u 18 sati na, nadaju se 'modri' konačno punom Maksimiru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi