Obavijesti

Sport

Komentari 10

Srbić morao promijeniti plan: Boli me, ali izdržat ću za finale

Srbić morao promijeniti plan: Boli me, ali izdržat ću za finale
1

Nažalost, neću moći ići s tom najjačom vježbom 6.5 jer na tom jednom elementu dogodila se ozljeda i ne mogu ga napraviti, rekao je Tin Srbić uoči nedjeljnog finala SP-a

VIDEO

Ne znam točno što se dogodilo, čuo sam da je nešto puknulo. Dan-dva sigurno nećemo raditi preču kako bi se to smirilo i dan prije finala probat ćemo odraditi koliko-toliko normalan trening da budem spreman za finale, govorio je jučer Tin Srbić.

Pokretanje videa...

01:23

Svjetski prvak iz Montreala 2017. godine u ponedjeljak je izborio finale preče na SP-u u Stuttgartu da bi se potom u najgore vrijeme lakše ozlijedio. Međutim, nove su vijesti, dva dana prije finala, optimistične prirode i nastup, a nadamo se i dobra vježba, nije upitan.

Konkurencija najjača

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Stanje je bolje nego sam mislio. Boli me, al izdrživo je. Još ćemo sutra odraditi trening i bit ću spreman za finale, rekao je za HRT.

Plan je bio u finalu ići s najjačom vježbom, no Srbić ga je morao promijeniti. Što ne znači da su mu šanse manje.

- Radio sam četiri leta koja koristim inače za zagrijavanje čisto da vidim kako će se ruka ponašati. Nažalost, neću moći ići s tom najjačom vježbom 6.5 jer na tom jednom elementu dogodila se ozljeda i ne mogu ga napraviti. Bilo bi malo preriskantno ići na blef bez da sam ga ijednom probao. U toj dvorani nemamo ni zagrijavanje, nego idemo izravno na sami nastup. Ići ćemo s vježbom 6.2 koja je jednako jaka i jednako dobra i mislim da će na kraju ispasti kako treba.

Sve ovo ne bi trebalo ugroziti njegov plasman na Olimpijske igre koji je gotovo siguran, službena potvrda trebala bi stići u nedjelju, kada će biti mnogo kandidata za medalju.

- Mislim da je konkurencija najjača ove sezone gdje sam nastupao. Ima odličnih gimnastičara. Ja sam odradio odličnu vježbu, a svejedno sam treći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...