Obavijesti

Sport

Komentari 211

Srbija 'pala' u Skoplju, bizarni detalji svađe izbornika i igrača

Srbija 'pala' u Skoplju, bizarni detalji svađe izbornika i igrača
6

Makedonija je u Skoplju dobila Srbiju s 1-0. Ivanović se naljutio jer ga je Mihajlović napao nakon belgijskog poraza i bio je na klupi. Kolarov nije smio igrati s brojem 11

VIDEO

Navodno mu nije bilo dobro, no standardni nogometaš europskog prvaka Chelseaja Branislav Ivanović, piše srpski Blic, nije htio zaigrati za reprezentaciju u Skoplju protiv Makedonije jer se naljutio na izbornika Sinišu Mihajlovića koji ga je napao nakon blamaže protiv Belgije u Beogradu (0-3). 

Ivanović je bio na klupi sve do 68. minute kad je morao ući u igru jer je Nenad Tomović dobio crveni karton i netko je morao ući u obranu.

Srbija je u Skoplju izgubila od Makedonije 1-0 i sve je dalje od prva dva mjesta u skupini. Jedini gol zabio je Ibraimi iz penala. Srbija je igrala bezidejno i loše. No nije to jedini problem. U taboru "orlova" vlada pravi kaos. 

Nakon blamaže i poraza od Belgije u Beogradu (0-3), Siniša Mihajlović optužio je Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova za poraz kao najiskusnije igrače. 

Ivanović se naljutio i počeo s klupe u Skoplju, no još je bizarnija situacija s igračem Manchester Cityja Aleksandrom Kolarovom kojem je izbornik Mihajlović zabranio da igra u dresu s brojem 11. 

Umjesto toga, naredio mu je da navuče dres s brojem 3 jer je Kolarov branič, a ne napadač. Siniša Mihajlović zamjerio je Kolarovu pretjerane izlete u napad u utakmici protiv Belgije. 

Inače, Mihajlović je u svojoj karijeri nosio broj 11.

"Mihajloviću, bruko Srbije"

Naslov je to na Kuriru nakon poraza u Skoplju od Makedonije i vjerojatnog oproštaja od Svjetskog nogometnog prvenstva 2014. godine u Brazilu. Kurir piše kako je Srbija odigrala i više nego blijedo protiv Makedonije te da je šanse za odlazak u Brazil svela na minimum.

Belgija "slomila" Škote

Dugo su se Belgijci mučili protiv Škotske kod kuće. Poveli su tek u 69. minuti utakmice golom Bentekea. Kompany je dvije minute nakon toga zabio za konačnih 2-0.

Kvalifikacije za SP 2014., 4. kolo:

Makedonija - Srbija 1-0 (Ibraimi 59)

Belgija - Škotska 2-0 (Benteke 69, Kompany 71)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 211
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu