Obavijesti

Sport

Komentari 41

Srna: Bili smo opasniji, ali smo primili dva strašno glupa gola

Srna: Bili smo opasniji, ali smo primili dva strašno glupa gola
1

Trebamo još jednu pobjedu da osiguramo prolazak u nokaut fazu natjecanja. Mogu samo reći da je bila čast biti sudionik ovakve utakmice, rekao je kapetan Šahtara

VIDEO

Kapetan ukrajinskog nogometnog prvaka i hrvatske reprezentacije Darijo Srna smatra da njegova momčad nije zaslužila ostati praznih ruku kod europskog prvaka Chelseaja u sklopu 4. kola skupine E Lige prvaka.

Londonski sastav slavio je s 3-2, a pobjednički pogodak postigao je Nigerijac Victor Moses u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

- Situacija je sada jako komplicirana, jer i Chelsea ima sedam bodova (kao i Šahtar). To nikako nije dobro za nas - rekao je Srna te nastavio.

- Igrali smo jako dobro, stvarali smo puno izglednih prilika, ali sreća nam je okrenula leđa. Bili smo opasniji od Chelseaja, ali primili smo tri pogotka, od čega su pak prva dva bila jako glupa! Treći, za koji također nemam objašnjenja, smo primili nakon što je glavom zabio jedan od najnižih igrača na terenu (177cm)! No, sada više nije ni bitno. Trebamo još jednu pobjedu da osiguramo prolazak u nokaut fazu natjecanja. Mogu samo reći da je bila čast biti sudionik ovakve utakmice – zaključio je "kraljević" Šahtara Srna.

Di Matteo: Zaslužili smo pobjedu; Lucescu: Neka misle da su ju zaslužili

Dramatičnu utakmicu odigrali su sinoć Chelsea i Šahtar na Stamford Bridgeu u 4. kolu skupine E Lige prvaka. Slavio je na kraju aktualni europski nogometni prvak s 3-2 golom Victora Mosesa u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

- U smislu tajminga postizanja pobjedničkog gola možemo se složiti da je bio prisutan element sreće. Bio je to praktički posljednji udarac na utakmici. Ali mislim da smo zaslužili pobjedu. Napravili smo puno toga i pritisnuli naše dobre protivnike, posebice u prvom poluvremenu kada smo zabili dva gola – rekao je Di Matteo.

Nakon 4 kola Chelsea ima 7 bodova, isto kao i Šahtar, dok je Juventus treći s bodom manje. U posljednja dva kola Chelsea će gostovati kod Juventusa i dočekati posljednjeplasirani Nordsjaelland.

- Trebaju nam bodovi iz zadnje dvije utakmice, a pobjeda u zadnjoj sigurno. Mislim da će biti ključna posljednja međusobna utakmica između Šahtara i Juventusa.

Šahtarov trener Mircea Lucescu priznao je kako je poraz u posljednjim sekundama ostavio gorak okus.

- Bilo je bolno. Naš vratar napravio je neke nevjerojatne pogreške, a mi smo pogriješili kod trećeg gola jer su Chelseajevi igrači vrlo visoki i snažni i nismo im smjeli dati priliku za udarac iz kornera. Sudac je također napravio pogrešku jer je dosudio tri minute nadoknade, a ne tri minute i 30 sekundi. Nije smjelo biti kornera i utakmica je trebala biti gotova – rekao je Lucescu.

Na upit za komentare iz redova Chelseaja kako je njihova pobjeda zaslužena, rumunjski je strateg dodao:

- Ako u Chelseaju vole reći da su pobijedili zasluženo, neka to govore. Ali mi mislimo da smo igrali bolje. Naš svaki nogometaš je pokušavao zabiti gol. Mislim da smo bili bolje organizirani i da smo imali više prilika za gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše