Obavijesti

Sport

Komentari 16

Srna me dočekao: 'Pomozimo malome, prva mu je utakmica'

Srna me dočekao: 'Pomozimo malome, prva mu je utakmica'
1

Lani u ovo vrijeme Andijašević je u zadnji trenutak upao na popis putnika za Hajdukove pripreme. Godinu dana poslije Franko je jedan od stožernih igrača Hajduka

VIDEO

24sata: Trener Mišo Krstičević prijavio vas je Disciplinskoj komisiji kluba jer se niste pojavili na utakmici Memorijala ‘Andrije Ankovića’ u Gabeli. Što je posrijedi?

Bio je to nesporazum. Odmah nakon povratka iz Londona razgovarao sam s trenerom i sve smo riješili. Treniram normalno, vidjet ćemo što će u klubu odlučiti, no  vjerujem da neće biti nekih težih sankcija. Bio je to nesporazum koji ćemo riješiti unutar kluba i koji treba što prije zaboraviti.

24sata: Bilo je najavljeno da će vas kazniti i zato što ste propustili derbi u Maksimiru zbog vjenčanja. Kako je ta priča završila?

Ne bih o tome. Ispada kako sam ja neki konfliktan tip, a u stvari nisam. Nisam tip koji radi probleme te vjerujem da će se i ovo riješiti na obostrano zadovoljstvo i da ću se moći normalno posvetiti obavezama. Svima nam je u interesu da uđemo u proljetni dio sezone bez potresa jer nas očekuje borba za Europu, ali i Kup koji želimo osvojiti za naše navijače.

24sata: U Londonu ste debitirali za reprezentaciju. Je li vas iznenadio poziv izbornika Štimca?

Potajno sam se nadao, no sigurno da je to bilo jedno ugodno iznenađenje. Oduševljen sam svime što sam doživio jer su me suigrači lijepo primili. Srna je kazao: ‘Pomozimo malome, prva mu je utakmica’. I svi su mi dali potporu, tako da sam se osjećao kao da sam već dugo među njima.

24sata: Vjerujete li da ćete i dalje biti u kadru reprezentacije?

Naravno. Dobro sam odradio sve zadatke koje mi je izbornik Štimac povjerio i logično je da se nadam. No sad se moram u svakoj utakmici u dresu Hajduka dokazivati da sam ja taj i da zaslužujem povjerenje. Neće biti lako, ali ni do sada nije bilo.

24sata: Kako vam se iz današnje perspektive čini prošla godina?

Bila je to godina za pamćenje! Mogu biti prezadovoljan i privatno i kad je u pitanju karijera. Puno toga sam napravio, no neću se zadovoljiti s ovim do sada. Idem dalje istim ritmom te očekujem još bolje igre i rezultate.

24sata: A kakve rezultate Hajduk može pružiti na proljeće?

Na pripremama smo pokazali da smo puno jači i na taktičkom i na tehničkom planu nego u prvom dijelu. Puno smo napredovali i očekujem da ćemo osvojiti Kup te zadržati drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

24sata: U Koprivnici neće igrati Milić, Maloča i Ozobić, a nema više ni Radoševića. Je li to preveliki hendikep za Hajduk?

Nema nam druge, moramo se snaći s ovim što imamo. U subotu nas očekuje gostovanje u Koprivnici. Ako tu utakmicu apsolviramo s uspjehom, siguran sam da ćemo Dinamo dočekati s punim Poljudom. Sve ovisi o nama.

24sata: Razmišljate li o odlasku?

Svjestan sam da će i taj dan doći, no trenutačno sam koncentriran samo na Hajduk. Sjest ćemo i vidjeti što je najbolje za mene i klub pa odlučiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući
VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre

Matej Marković nastradao je u sudaru s igračem Istre Mladenom Devetkom. Izgledao je dezorijentirano, a kako se ništa ne smije riskirati kada je u pitanju udarac u glavu, trener Rudeša ga je izvadio iz igre. Istra je na kraju slavila 3-1