Obavijesti

Sport

Komentari 56

Srna zabio autogol u "trici" od PSG-a, Englezi konačno slave!

Srna zabio autogol u "trici" od PSG-a, Englezi konačno slave!
5

PET AUTOGOLOVA PSG je pobijedio Šahtar u Kijevu 3-0 uz autogol Darija Srne. United i City su gubili, ali su preokrenuli i slavili. Juventus je pobijedio Sevillu 2-0...

VIDEO

Nakon što je kazahstanska Astana zaustavila daleko moćniji i skuplji Galatasaray te osvojila povijesni bod u Ligi prvaka, odigrane su i ostale utakmice drugog kola.

Real je pobijedio Malmö 2-0 s dva gola Cristiana Ronalda. Šahtar je sa Srnom od prve minute i Eduardom na klupi dočekao Paris Saint-Germain. Francuzi su poveli preko Auriera u 7. minuti susreta. Luiz je zabio za 2-0 u 23. minuti.

Konačnih 3-0 postavio je naš Darijo Srna, koji je nažalost zabio u pogrešnu mrežu. Ibrahimović je jurnuo u kontru u 90. minuti, Srna mu je pokušao izbiti loptu, a ona je nesretno završila iza golmana Šahtara. Eduardo nije ulazio u igru.

United i City preokrenuli, Juventus lako sa Sevillom

U skupini B Manchester United je dočekao Wolfsburg. Nijemci su šokirali Old Trafford u 4. minuti. Obrana Uniteda ispala je smiješna, a Caligiuri je zabio za vodstvo "vukova". Isti je igrač u 33. minuti igrao rukom u svom šesnaestercu i United je preko Juana Mate iz penala zabio za 1-1.

REUTERS/PIXSELL

U drugom dijelu Manchester preokreće preko Smallinga u 53. minuti. Sjajno se snašao stoper domaće momčadi koji je zabio za 2-1. Tako je ostalo do kraja.

Juventus je u skupini D dočekao Sevillu. Stara dama je igrala bez ozlijeđenog Marija Mandžukića. Alvaro Morata zabio je za vodstvo Juvea četiri minute prije kraja prvog poluvremena. Zaza je potvrdio pobjedu Juventusa u 87. minuti.

REUTERS/PIXSELL

City je gostovao kod Borussije Mönchengladbach. Nijemci su u prvom dijelu promašili penal (Raffael). Manchester City je imao posjed lopte, ali Mönchengladbach je zabijao. Stindl je zabio za 1-0 u 54. minuti. Manchester City se vratio u 65. minuti, a autogol je zabio nesretni Christensen za peti autogol dana! Ostalo je 2-1. 

Manchester United i City tako su ostvarili prve pobjede u Ligi prvaka ove sezone nakon što su u prvom kolu izgubili od PSV-a, odnosno Juventusa.

REUTERS/PIXSELL

Liga prvaka, 2. kolo, skupina A

  • Malmö - Real Madrid 0-2 (Ronaldo 29, 90)
  • Šahtar - PSG 0-3 (Aurier 7, Luiz 23, Srna 90 ag)

Liga prvaka, 2. kolo, skupina B

  • Manchester United - Wolfsburg 2-1 (Mata 34 p, Smalling 53 / Caligiuri 4)
  • CSKA - PSV 3-2 (Musa 7, Doumbia 21, 36 p / Lestienne 60, 68)

Liga prvaka, 2. kolo, skupina C

  • Astana - Galatasaray 2-2 (Hakan Balta 77 ag, Canas 89 / Bilal Kisa 31, Erić 86 ag)
  • Atletico - Benfica 1-2

Liga prvaka, 2. kolo, skupina D

  • Mönchengladbach - Manchester City 1-2 (Stindl 54 / Christensen 65 ag, Agüero 90 p)
  • Juventus - Sevilla 2-0 (Morata 41, Zaza 87)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom