Obavijesti

Sport

Komentari 6

Srpski mediji: Partizan spriječio megasenzaciju i utišao Split!

Srpski mediji: Partizan spriječio megasenzaciju i utišao Split!

Navijači Splita zasuli su, pak, komentarima klupsku Facebook stranicu. Velik broj tvrdi da je Subotić morao narediti igračima da rade faul dok je drugima logično ne ići na prekršaj ako obrana tog napada daje pobjedu

VIDEO

Split je bio tako blizu pobjedi protiv Partizana, ali na koncu je u uzbudljivoj završnici izgubio 96-95 i tako propustio prvi put u povijesti ABA lige slaviti protiv te momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

NBA IGRAČ NA BRAČU VIDEO

Igrao se egal do posljednjih sekundi, kada se igra lomila Split je uspio izgraditi dva poena prednosti... A onda se ukazao Amerikanac James Nunnally, koji je sekundu i pol prije kraja zabio tricu za pobjedu srpske momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srpski mediji burno su ispratili pobjedu 'crno-bijelih' na Gripama.

- Nunnally heroj Partizana: Crno-bijeli nestvarnom tricom u posljednjoj sekundi slavili u Splitu - naslov je članka na Kuriru u kojem autor piše da se na Gripama odvila velika drama i da se tijekom cijele utakmice vodila izjednačena borba.

- Nunnally srušio Split! Parni valjak se provukao u Hrvatskoj: Amerikanac tricom donio pobjedu u posljednjoj sekundi - piše Blic i navodi da je Partizan u jednom trenutku bio u velikim problemima, ali da je apsolutni heroj, ustvari, LeDay, koji je pogađao vezane poene kada je to bilo potrebno.

Ni Informer nije propustio napisati pokoju o pobjedu srpske momčadi.

- Partizan spriječio megasenzaciju na Gripama! Nunnally tricom sekundu i pol prije kraja utišao Split! - naslov je članka na tom portalu.

Spomenimo i da su navijači Splita zasuli komentarima klupsku Facebook stranicu. Velik broj tvrdi da je Subotić morao narediti svojim igračima da rade faul kako bi nakon slobodnih imali u najgorem slučaju napad za pobjedu, dok je drugima sasvim logično ne ići na prekršaj ako obrana tog napada daje pobjedu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener