Obavijesti

Sport

Komentari 85

Srpski napadač potpisao za Rijeku: Igrao za Chelsea i Juve

Srpski napadač potpisao za Rijeku: Igrao za Chelsea i Juve

Znao sam da je Rijeka veliki klub i prije dolaska, zato sam i odlučio doći. Sviđa mi se grad, ljudi, u svlačionici su me odlično prihvatili, rekao je Dennis Stojković nakon potpisa ugovora

VIDEO

Srpski napadač Dennis Stojković (19) stigao je prije tjedan dana u Rijeku i samo jedno poluvrijeme u prijateljskom susretu protiv Celja bilo je dovoljno da pokaže o kakvom talentu je riječ. Zabio je gol, pokazao veliki potencijal te oduševio riječku struku. Nije bez razloga bio u školama Chelseaja i Juventusa. Rijeka nije razmišljala ni sekunde te je s njim potpisala ugovor.

Pokretanje videa...

Andres Solano, Rijeka VIDEO

- Znao sam da je Rijeka veliki klub i prije dolaska, zato sam i odlučio doći. Sviđa mi se grad, ljudi, u svlačionici su me odlično prihvatili - rekao je Dennis Stojković nakon potpisa ugovora.

Riječani su tako dobili potentnog igrača uoči završnice sezone u kojoj se bore za naslov prvaka te još ih čeka finale Kupa protiv Hajduka. Brz, eksplozivan, vrstan dribler i zna igrati s obje noge, a uz to može igrati i ofenzivnog veznog. No, teško će se srpski nogometaš odmah probiti u prvi sastav. Njegov potpis zapravo je ulaganje u budućnost. 

- Zadovoljan sam što sam dobio priliku potpisati. Najbolje se osjećam na poziciji lijevog krila, ali spreman sam igrati gdje god treba odlučiti. Ovo je za mene nova prilika da se borim i dajem sve od sebe - rekao je on. 

Nogomet je počeo trenirati s pet godina te je imao zanimljiv put. Nakon što je napravio prve korake, ubrzo su stigle ponude Torina i Juventusa i Dennis je karijeru nastavio u omladinskom pogonu Juventusa gdje je bio od šeste do desete godine nakon čega je otišao u Torino.

-  U tom periodu u Torinu smo igrali odlično, upisali puno dobrih rezultata na raznim turnirima. Igrali smo protiv Chelseaja i Barcelone - rekao je Stojković koji je nakon jedne utakmice protiv Chelseaja s 14 godina dobio priliku otići u London.

Tamo je proveo osam mjeseci, nakon čega se ponovo vratio u Torino, a stigao je i poziv za mlade reprezentacije Srbije. Nakon toga je bio u LASK-u i Olimpiji, te je zatim otišao u Partizan gdje je 3. kolovoza na 18. rođendan dobio ugovor. Na ljeto 2021. godine vratio se u Torino gdje je bio dio mlade ekipe. Nova prilika za napredak i nogometni iskorak pružila mu se u Rijeci koju je objeručke prihvatio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...