Obavijesti

Sport

Komentari 124

Andrijašević golom u desetoj minuti nadoknade za remi!

Andrijašević golom u desetoj minuti nadoknade za remi!
9

Nogometaši Rijeke i Šibenika remizirali su (2-2) u 19. kolu HT Prve lige. Golove za Rijeku postigli su Domagoj Pavičić i Franko Andrijašević, a za Šibenik Emir Sahiti i Deni Jurić. VAR je Rijeci poništio dva penala i gol...

Nogometaši Šibenika osvojili su bod u gostima kod Rijeke (2-2) i potvrdili još jednom status najugodnijeg iznenađenja proljetnog dijela sezone. 

U 10. minuti Ivan Vučković sudio je penal za Rijeku zbog prekršaja nad Lukom Menalom. Ipak, Vučkoviću je pomoćnik Jerko Crnčić signalizirao zaleđe, a u to se Vučković i uvjerio pregledom VAR-a.

Šibenik je poveo u 27. minuti. Emir Sahiti sjurio se u 16 metara Rijeke, pokušao je odigrati loptu do Denija Jurića, ali netko od braniča Rijeke loptu odnosi samo pred noge Sahitija, a ovaj nije imao težak posao pospremiti to pored nemoćnog Ivana Nevistića.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Šibenčana

Pokretanje videa...

Doček za nogometaše Šibenika 01:34

U 32. minuti već je 2-0. Marko Bulat je krasno ubacio loptu na drugu stativu, a tamo ju je dočekao Jurić za svoj sedmi gol u sezoni.

Rijeka nije očajavala. Već u 34. minuti dolaze do smanjenja. Menalo je krasno petom loptu ostavio za Domagoja Pavičića, a bivši nogometaš Dinama silovito puca s više od 20 metara i postavlja konačni rezultat. 

U 45. minuti novi posao za VAR. Vučković sudi penal za Rijeku zbog kontakta Marka Bulata i Menala, ali VAR ga ponovno demantira.

VAR Rijeci poništio gol pa dodijelio penal u nadoknadi

Simon Rožman u drugom je poluvremenu pokušao sve, ubacio je u igru Roberta Murića, Sandra Kulenovića, Roberta Mudražiju i Sterlinga Yatekea...

Priliku za izjednačenje propustio je u 67. minuti spomenuti Murić, pogodio je udarcem s 20-ak metara stativu.

U 90. minuti gol je zabio Sterling Yateke, sudac Ivan Vučković već je pokazao na centar, ali javio se VAR. Utvrđeno je da je u gužvi, koja je prethodila golu, u zaleđu je bio Sandro Kulenović.

Duboko u sudačkoj nadoknadi Todor Todoroski, Makedonac koji je tek ušao u igru, povlači stopera Rijeke Zorana Arsenića i sudac Vučković nakon pregleda VAR-a sudi penal. Iskoristio ga je Franko Andrijašević za konačnih 2-2.

Šibenik je remijem ostao na sedmom mjestu s 20 bodova, a Rijeka je četvrta s 27 bodova i tri utakmice manje u odnosu na vodeći Dinamo i drugoplasirani Osijek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL, 19. KOLO 17.05 , Rujevica, Rijeka
Rijeka
Pavičić 34', Andrijašević 90' + 10
2 : 2
Šibenik
Sahiti 27', Jurić 32'
Sortiranje događaja
90' + 11

Goooooooooooooooool! Rijeka je izjednačila na 2-2 golom Franka Andrijaševića s 11 metara.

90' + 10

Ivan Vučković pokazao je na penal za Rijeku! Todor Todoroski povukao je za dres Zorana Arsenića, Vučković je nakon pregleda VAR snimke sudio najstrožu kaznu.

90' + 4

Krunoslav Rendulić priprema zamjenu. S klupe će ući Todor Todoroski, a izaći će kapetan Marko Bulat.

90' + 3

Neeeeeeeeeee, ipak ništa od gola Rijeke! Sandro Kulenović je u gužvi, koja je prethodila golu Sterlinga Yatekea, bio u zaleđu, vidjelo se nakon pregleda VAR snimke.

90' + 1

Goooooooooooooooooooool! Kakav šok za Šibenik. Franko Andrijašević spustio je loptu za Sterlinga Yatekea u pet metara, a napadač Rijeke krasno je zabio za 2-2 udarcem iz prve. U tijeku je tiha provjera zbog potencijalnog zaleđa nekog od igrača Rijeke.

Komentari 124