Obavijesti

Sport

Komentari 55

Srušio Dinamo na Maksimiru, a sada potpisao: Ovo je veliki dan

Srušio Dinamo na Maksimiru, a sada potpisao: Ovo je veliki dan

Čast mi je biti danas ovdje i potpisati za prvaka. Svojom igrom i nastupima pokazat ću zahvalnost i opravdati povjerenje koje sam dobio, rekao je novi igrač Dinama Deni Jurić

VIDEO

Dinamo je doveo novog napadača. Nakon Duje Čopa koji se vratio, novi igrač Dinama od danas je i napadač Šibenika Deni Jurić (23). 

Bio je jedan od najboljih igrača Šibenika prošle sezone i čak srušio svoj novi klub na Maksimiru (2-1) u siječnju ove godine. Ukupno je zabio 11 golova i zaintrigirao čelnike Dinama koji su odmah bacili oko na njega i doveli ga. S 'modrima' je potpisao višegodišnji ugovor, ali još neće na Maksimir. Ostat će na Šubićevcu do daljnjega.

Dinamo i Šibenik susreli se na Maksimiru u 18. kolu Prve HNL

- Iznimno sam sretan i zadovoljan potpisom za Dinamo. Ovo je velik dan u mojoj karijeri jer se radi o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu. Čast mi je biti danas ovdje i potpisati za prvaka. Svojom igrom i nastupima pokazat ću zahvalnost i opravdati povjerenje koje sam dobio. Ponosan sam jer je to velika stepenica u mojoj karijeri i veselim se svemu što je ispred mene. Istina, ostajem još neko vrijeme u Šibeniku i taj period sigurno ću davati sve od sebe u dresu kluba u kojem sam zahvaljujući svojoj igri, radu i trudu dobio mogućnost da dođe do ovog velikog dana za mene - rekao je Jurić nakon potpisa ugovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Dinamo protiv Šibenika u 36. kolu Prve HNL

Jurić je rođen 3. rujna 1997. u Kogarahu, predgrađu Sydneyja, prve je nogometne korake načinio u lokalnom klubu Ramsgate Rams i susjednoj momčadi sa zagrebačkim predznakom, Hurstville Zagreb. Nogometno je ipak stasao u Hrvatskoj. Igrao je u mlađim uzrastima u Sesvetama,  a bio je i član Hajduka II. gdje je skupio sedam nastupa. Priliku u prvoj momčadi nikada nije dobio pa je otišao u Solin. U jesen 2018. osvanuo je u dresu Triglava iz Kranja u prvoj slovenskoj ligi.

Dinamo i Šibenik susreli se na Maksimiru u 18. kolu Prve HNL

Nakon nove solinske epizode zaigrao je za Rudeš u kojem je u 17 utakmica postigao 10 pogodaka. Posebno je zablistao u Šibeniku koji je prošle sezone bio jedno od najugodnijih iznenađenja Prve HNL.

Jurić je u mlađim uzrastima nosio dres dviju reprezentacija: u kategoriji U-19 igrao je za Hrvatsku, a u uzrastu U-23 za Australiju. Njegov šest godina stariji brat Tomi Jurić također je napadač, u Hrvatskoj je igrao za Trnje, Sesvete, Lokomotivu i Inter Zaprešić, trenutačno je član Adelaide Uniteda i bivši je dugogodišnji australski reprezentativac.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu