Obavijesti

Sport

Komentari 76

Stadion straha: Bombaši ciljali Stade de France i 80.000 ljudi!

Stadion straha: Bombaši ciljali Stade de France i 80.000 ljudi!
5

Francuska će otkazati prijateljsku utakmicu s Engleskom koju je trebala odigrati u utorak. Na Stade de Franceu tijekom terorističkih napada bilo je 80.000 navijača

VIDEO

Suosjećamo s nacijom nakon tragičnih napada u Parizu i u blizini Stade de Francea. Tugujemo zajedno s rodbinom i prijateljima poginulih u terorističkim napadima, objavio je Francuski nogometni savez.

U petak u večernjim satima u nizu terorističkih napada u francuskoj prijestolnici poginulo je najmanje 120 ljudi. Francuska je igrala protiv Njemačke na Stade de Franceu, a u jednom trenutku utakmice dobro se čula eksplozija.

POGLEDAJTE VIDEO: Eksplozija se čula na utakmici

Pokretanje videa...

24sata Video 00:41

BBC piše kako je upravo Stade de France bio jedna od meta terorista.

Bomba koja je odjeknula u blizini stadiona ubila je troje ljudi. Nakon utakmice zavladala je panika jer policija nije htjela pustiti ljude dok se ne uvjeri da je situacija na ulici sigurna. Do navijača su počele pristizati poruke užasa izvan stadiona.

Trener svjetskih prvaka: U šoku smo

Bili smo jako uplašeni. Utakmica i golovi padaju u drugi plan nakon ovakvih događaja. Svi smo se bojali na klupi, rekao je izbornik njemačke reprezentacije Joachim Löw.

Na dan utakmice , u jutarnjim satima, njemački reprezentativci morali su napustiti hotel zbog dojave o bombi. Pokazalo se da je dojava bila lažna.

Francuska će igrati na Wembleyu!

Iako su francuski mediji požurili sa zaključcima u vezi prijateljske utakmice Francuske i Engleske na Wembleyu sljedeći utorak, ta će se utakmica sigurno odigrati, objavio je francuski nogometni savez.

Stade de France je bio jedna od meta terorističkih napada, što su pripadnici ISIL-a potvrdili u službenoj objavi nakon što su preuzeli odgovornost za pokolj u Parizu. Na tribinama je bilo 80.000 ljudi, a francuski predsjednik Francois Hollande evakuiran je nakon prve eksplozije.

>>> više o stravičnim napadima u Parizu čitajte na našem portalu u rubrici news <<<

Francuski savez otkazao je konferenciju za novinare i otvoreni trening u subotu. Francuzi će trenirati iza zatvorenih vrata i spremati se za utakmicu protiv Engleske na Wembleyu. Francuska je domaćin Europskog prvenstva sljedećeg ljeta na kojem će nastupiti 24 reprezentacije, među njima i Hrvatska.

Treba li otkazati Euro?

U našoj DISKUSIJI pitamo vas: "Treba li otkazati Euro?"

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu