Obavijesti

Sport

Komentari 0

Standard je slavio u Ateni, Werderu remi u Valenciji...

Standard je slavio u Ateni, Werderu remi u Valenciji...
1

Porazu je kumovao i naš Mario Galinović. Kiksao je kod drugog gola Belgijanaca. Ante Rukavina, započeo je utakmicu, ali je zamijenjen u 71. minuti

VIDEO

Nakon što su u šesnaestini finala senzacionalno izbacili Romu, nogometaši Panathinaikosa nisu nastavili s dobrim igrama u Europa ligi. U prvom dvoboju osmine finala u Ateni su izgubili od Standarda (3-1), a porazu je kumovao i naš Mario Galinović. On se neočekivano pojavio na vratima grčkog kluba, nakon što je posljednjih tjedana bio u statusu rezerve. No, u povratničkoj se utakmici nije proslavio, točnije kiksao je kod drugog gola Belgijanaca. I drugi hrvatski nogometaš u redovima Panathinaikosa, šibenski napadač Ante Rukavina, započeo je utakmicu, ali je zamijenjen u 71. minuti.
Werder je u gostima kod Valencije izborio vrlo dobrih 1-1 uoči uzvrata u Bremenu sljedeći tjedan. Nijemci su poveli u 24. minuti, precizan je s bijele točke bio kapetan Torsten Frings. Banega je u 55. minuti dodatno otežao posao “šišmišima”, zaradivši crveni karton. No, samo dvije minute kasnije domaćin je izjednačio. Udarac Davida Silve pred golom Werdera je blokiran, ali Juan Mata je iz popravnog pokušaja pogodio gol Tima Wiesea.
Momčad Juventusa zasluženo je ostvarila prednost protiv Fulhama uoči uzvrata u Londonu. Domaćini su poveli već u 9. minuti. Strijelac je bio srednji branič Juvea Nicola Legrottaglie. U 25. minuti, Jonathan Zebina je gromovitim udarcem matirao Schwarzera za povećanje vodstva na 2-0. Fulham je do gola stigao u 36. minuti. Dosta sretno, jer se lopta nakon udarca Nigerijca Etuhua bilijarski odbila od Legrottaglieja i odsjela u mreži Manningera. No, u trećoj minuti sudačke nadoknade u prvom dijelu je David Trezeguet postavio konačnih 3-1.
Marseille je na gostovanju kod Benfice izvukao povoljnih 1-1 zahvaljujući pogotku Hatema Ben Arfe u 90. minuti. Ben Arfa je, inače, ušao u igru u 75. minuti. Prethodno je u 76. minuti Benficu u vodstvo doveo Maxi Pereira nakon ubačaja Di Marije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union