Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
42 komentara

Stevanović: Teško mi je, moja priča u 'repki' ovdje završava...

Žao mi je radi toga, ali ima puno onih koji čekaju priliku i neću ja tu mnogo nedostajati, rekao je hrvatski reprezentativac Ivan Stevanović za RTL te je najavio oproštaj od dresa 'kauboja'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
42 komentara

Nema smisla da se više guram, vrijeme je za mlađe, rekao je Ivan Stevanović u razgovoru za RTL i time najavio oproštaj od hrvatske reprezentacije.

Ivan Stevanović već je godinama oslonac na golu reprezentacije, a na Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj bio je u ulozi drugog golmana, iza Marina Šege.

- Vjerojatno će meni ovo biti zadnji turnir. Nema smisla da se više guram. Ima puno mlađih golmana koji dolaze. Tu su i Fićo, i Mate Šunjić i Pešić koji će uz Šegija nositi reprezentaciju kasnije. Naravno, ako me budu trebali, bit ću ja tu, ali mislim da je moja priča ovdje završena - kazao je popularni Stivi.

Ivan Stevanović se oprašta ponajprije zbog godina.

- Imam već 37 godina i nije mi više ni lako. Nije lako bilo ni prijašnjih godina, ali tu smo svi zajedno. Družimo se i uvijek je lijepo doći tu. Nekada bude teško radi obitelji. Mislim da sam svoj dio dao i da je što se mene tiče taj dio gotov. Žao mi je radi toga, ali ima puno onih koji čekaju priliku i neću ja tu mnogo nedostajati - rekao je Stevanović te dodao kako mu se teško oprostiti od reprezentacije.  

Veliki motiv Stevanoviću je utakmica sa Švedskom za peto mjesto.

- Naravno da je ljepše otići s turnira kao pobjednik i mi ćemo se tako ponašati", kazao je Stevanović. Smatra kako će ključ večerašnje utakmice biti sprječavanje švedskih polukontri i "brzog centra" te naša snažna obrana - zaključio je Stivi i najavio utakmicu protiv Švedske koja počinje večeras u 20:30 u Herningu.

Tema: Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. u Danskoj i Njemačkoj

Message