Obavijesti

Sport

Komentari 35

Dogovor HNS-a i Splita, Opari poruka: Lažove, ti si izabra'...

Dogovor HNS-a i Splita, Opari poruka: Lažove, ti si izabra'...
4

Muke po Poljudu. Nastavlja se saga borbe između Hajduka, Grada Splita i Hrvatskog nogometnog saveza uoči kvalifikacijske utakmice za Euro 2020. koja bi se trebala odigrati 10. listopada na stadionu Hajduka...

VIDEO

Dok na Poljudu traje sastanak predstavnika grada i HNS-a vezano uz utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Mađarske na Poljudu listopadu, na obližnjem nadvožnjaku pojavio se transparent na kojem netko nepoznat proziva gradonačelnika Splita Andru Krstulovića Oparu zbog toga što je sjeo za isti stol s čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:20

- Opara lažove, izabra' si stranu - stoji na nadvožnjaku na ulazu u Poljud. 

Nakon sastanka, predsjednik HNS-a Marijan Kustić spustio se ispred Poljuda pred okupljene novinare i dao je izjavu kako sve ide svojim tijekom te kako očekuje da će uskoro ugovor biti potpisan. Kustić je krenuo s predstavnicima Grada Splita u Banovinu gdje bi trebao potpisati ugovor s gradonačelnikom Oparom koji je ranije napustio sastanak, a na putu prema Banovini nije prošao ispod podvožnjaka transparentom jer ga je policija u međuvremenu uklonila.

- Zadovoljan sam sastankom. Oko tehničkih stvari smo usuglasili sve točke ugovora. Do kraja dana ćemo to formalizirati i potpisom - rekao je Kustić.

- Koje su točke u ugovoru? Oko same organizacije utakmice, stvari koje preuzima HNS oko organizacije oko kojih smo vodili raspravu. Na koncu smo sve dogovorili. Nema polemika, ali ima dosta točaka, išli smo jednu po drugu i zato je dugo trajalo.

Hajduk ne sudjeluje u pregovorima? 

- Ja bih bio najsretniji da Hajduk sudjeluje u organizaciji, ali mi dogovaramo sa Gradom i s njima potpisujemo ugovor. Ja bih volio da se i Hajduk uključi u sve - rekao je Kustić.

Podsjetimo, organizaciju utakmice na sebe su preuzeli HNS i Grad Split, a Hajduk će se uključiti tek i ako se ispune njihovi zahtjevi koje su poslali krovnoj organizaciji hrvatskog nogometa. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'
NISU ZADOVOLJNI

Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'

'Bili' su porazom kod kuće malo izgubili korak za vodećom Rijekom, a kapetan Livaja je nakon toga otišao na odmor u Grčku što su mu neki od navijača očito zamjerili