Obavijesti

Sport

Komentari 69

Štimac: Svi žele nositi hrvatski dres, vidjeli smo puno talenta

Štimac: Svi žele nositi hrvatski dres, vidjeli smo puno talenta
1

Apsolutno sam zadovoljan. Nisam začetnik ove ideje, ovakve utakmice su se već igrale. Tražit ću od HNS-a da ovo postane tradicija, rekao je izbornik 'kocastih'

VIDEO

Nakon 1-1 remija u revijalnoj utakmici između Hrvatske i selekcije Prve HNL svoje prve dojmove za HTV iznio je izbornik 'kockastih' Igor Štimac.

- Apsolutno sam zadovoljan. Nisam začetnik ove ideje, ovakve utakmice su se već igrale. Tražit ću od HNS-a da ovo postane tradicija, ali ne moramo igrati prema kalendaru Fife i Uefe - rekao je Štimac zadovoljan viđenim u Rijeci:

- Svi su se trudili, svi žele nositi hrvatski dres. Vidjeli smo puno talenta večeras, a publika je mogla uživati u svemu. Čestitam svim igračima, ne želim nikog posebnog izdvajati kao što to čine u nekim našim klubovima. Svi su se našli u našim bilježnicama, ali ima u Hrvatskoj još mlađih talenata, koji će sljedeće godine biti viđeni na ovakvim smotrama. Veseli nas što nije bilo ozljeda te će se vratiti u svoje klubove sasvim spremni.

Jedan od izbornika selekcija Prve HNL Elvis Scoria mogao je biti zadovoljan premijernim nastupom njegove momčadi, pogotovo u prvom dijelu.

- Drago mi je da su se dečki predstavili dobrom igrom. Izmjene u nastavku, doduše, poremetile su ritam. Utakmica je služila svrsi, dobro je za HNL da se odigrala. Prilagodili smo se igri reprezentacije, a dečki su se dobro nosili i uspjeli smo zabiti gol. Igrači iz velikih klubova ne mogu igrati na 100 posto pa su dali priliku nekim drugim igračima. No ovo je bitno i za sam HNL i njegove igrače. 

Reprezentativac Domagoj Vida nije poput ostalih suigrača dobio samo 45 minuta. On je odradio cijelu utakmicu.

- Svi smo se dobro natrčali, dečki su tvrd orah. Hrvatska ne treba brinuti za budućnost hrvatskog nogometa. Da se igra za bodove bila bi to neka druga utakmica, no nije bilo ni toliko loše, a da je bilo više gledatelja bilo bi i još bolje - rekao je Dinamov branič, a njegov večerašnji protivnik i suigrač u klubu Duje Čop je dodao:

- Publika je u Rijeci imala što vidjeti, pokazali smo potencijal. Bilo bi lijepo da postane tradicija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'