Obavijesti

Sport

Komentari 25

Stipe i njegova supruga izabrali ime sinu: Zvat će se Mateo!

Stipe i njegova supruga izabrali ime sinu: Zvat će se Mateo!

Jedino što mi je stvarno važno u životu je zdravlje i sreća njih dvoje (i Matea), napisala je na Instagramu Stipina supruga Ryan-Marie i tako otkrila ime sina...

Stipe Miočić (38) je prije mjesec dana objavio kako će mu supruga Ryan-Marie na ljeto roditi sina, a sada su objavili i kako će se zvati. 

Pokretanje videa ...

Iako je još prije nekoliko godina govorio kako će sinu dati ime Blaž, po pokojnome djedu, supružnici Miočić su sina ipak odlučili nazvati Mateo.

- Jedino što mi je stvarno važno u životu je zdravlje i sreća njih dvoje (i Matea) - napisala je Ryan Marie na Instagramu uz fotografiju na kojoj se Stipe i malena Meelah-Clarie spuštaju niz tobogan.

Stipe i njegova supruga Ryan-Marie su roditelji postali 2018. godine kada se rodila Meelah-Clarie koja će tako uskoro dobiti brata, a hrvatski borac svog nasljednika. 

Mateo je ime hebrejskog podrijetla, izvedena je varijanta imena Matej, što znači 'dar Božji'. Jedno je od najpopularnijih imena u Hrvatskoj posljednjih godina pa su ga supružnici Miočić odlučili nadjenuti svome sinu.

Iako je odrastao u SAD-u, Stipe je oduvijek veličao svoje hrvatsko porijeklo i njime se ponosio. Pa tako je bio strastveni navijač hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u u Rusiji, nekoliko puta je i posjetio Hrvatsku, a životna želja mu je - boriti se u Lijepoj našoj.

Stipe je prije nekoliko dana ostao bez teškaškog pojasa nakon što ga je Francis Ngannou nokautirao, a odmara se provodeći vrijeme sa svojom obitelji.

Miočić je posljednji put posjetio Hrvatsku prije nekoliko godina, htio je doći i prošle godine, ali morao je sve odgoditi zbog korona virusa. Ubrzo bi mogao posjediti Lijepu našu, a jednog dana će svoju djecu upoznati s domovinom svojih predaka.

- Zasad bih mogao doći bez njih, djeca moraju narasti. Posebno zbog pandemije to sad sve teže. Nastojati ću doći, vidjeti svog oca, nadam se da će to brzo biti, da će se sve posložiti - kazao je Stipe za Novu TV.

Nakon poraza od Ngannoua nije govorio o budućnosti i hoće li se nastaviti boriti, ali još prije meča je rekao da će se boriti dok god se bude zabavljao.

MMA: UFC 260

- Što dalje? Ne znam! Nastaviti se boriti, zabavljati se... onog trenutka kad se prestanem zabavljati, bit će gotovo. Ali sad se zabavljam i sve sam bolji. Ja osjećam da sam sve bolji, možda vi tako ne mislite, ali ja osjećam da jesam! Biti sve bolji, uživati u životu, uživati u svojoj obitelji i... uživati na tom putovanju - kazao je Miočić.