Obavijesti

Sport

Komentari 13

Stipe Miočić zarađuje više love od velike zvijezde Jona Jonesa

Stipe Miočić zarađuje više love od velike zvijezde Jona Jonesa
1

Uzevši u obzir Jonesovu globalnu popularnost i činjenicu da je medijski puno eksponiraniji od Miočića, iznenađenje je što zarađuje manje novca od Stipe. Miočić zarađuje više od većine zvijezda UFC-a

VIDEO

UFC ne voli Stipu Miočića, ne plaća ga dovoljno i ne daje mu onoliko pažnje i promocije koliko bi trebao, vrlo često se moglo čuti i čitati kada bi došlo vrijeme da Stipe ušeće u oktogon i obavi posao onako kako je to radio prije nego ga je zaustavio Daniel Cormier i preoteo mu pojas prvaka teške kategorije.

Pokretanje videa...

00:13

I takva tvrdnja je tek djelomično istinita. Istina je da Stipe nije u pretjerano dobrim odnosima s čelnicima UFC-a, no isto tako činjenica je da nisu ni u prelošim. I Miočić se, kao i veliki broj boraca, zauzeo za sebe u nekim trenucima. U tome nema ništa loše.

Prije velike borbe s Cormierom bio je trener u The Ultimate Fighteru što je popravilo odnose s vodstvom elitne MMA organizacije. No, do tog trenutka nije tajna da ga UFC nije promovirao koliko je trebao i to zbog činjenice da nije financijski i marketinški atraktivan.

Međutim, Stipe Miočić je posljednjih nekoliko borbi jedan od najplaćenijih boraca u UFC-u! I to poprilično.

Toliko da zarađuje više od imena poput Tyrona Woodleyja, Juniora Dos Santosa, Demetriousa Johnsona, više i od Daniela Cormiera koji ga je pobijedio, više od Maxa Hollowaya, Josea Alda, Roberta Whittakera, Chrisa Weidmana, Michaela Bispinga pa čak i Khabiba Nurmagomedova koji je tek protiv Conora McGregora zaradio ozbiljniji novac (2 milijuna dolara).

U obzir smo uzeli četiri posljednje borbe svakog od navedenog borca i iznos koji su dobili samo za nastup, dakle bez sponzora i bonusa. I u takvim okolnostima, Miočić zarađuje više i od Jona Jonesa!

Skandal, doping i kontroverza: Jonesov veliki povratak u UFC
Skandal, doping i kontroverza: Jonesov veliki povratak u UFC

Miočić je posljednje četiri borbe zaradio tri puta po 600 tisuća dolara i posljednji protiv Cormiera 750 tisuća. Cormier je tada dobio 110 tisuća manje.

Uzevši u obzir Jonesovu globalnu popularnost i činjenicu da je medijski puno eksponiraniji od Miočića, iznenađenje je što takav prvak zarađuje manje novca od Stipe! Pogotovo imajući u vidu financijsku politiku UFC-a.

Jon Jones je posljednje četiri borbe zaradio 'samo' 400, 550, 530 i 580 tisuća dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...