Obavijesti

Sport

Komentari 16

Stipe puca od samopouzdanja: Šteta što borba nije već danas

Stipe puca od samopouzdanja: Šteta što borba nije već danas
2

Borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera bit će spektakl UFC-ova eventa 241, koji počinje u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu (oko 6 sati) u Anaheimu u Kaliforniji. Bit će to posljednja Cormierova borba u karijeri

VIDEO

Stipe Miočić sjedio je u predvorju luksuznog hotela u Anaheimu. Odjednom je pored njega prošao Daniel Cormier. Napetost se osjetila u zraku. Svi su se “ukipili” čekajući epilog. No uslijedio je stisak ruke.

- Ostani zdrav do borbe - kratko je rekao Cormier.

- Hvala. Također - rekao je Stipe.

To je bilo to. Par riječi i rastanak. Cormier je potom otišao u sobu. Bilo je oko 11 sati.

- Ej, upravo sam dolje u predvorju sreo Stipu - rekao je Cormier članovima tima, koji su sjedili zavaljeni u fotelje.

- Stisnuo mi je ruku i to je puno jači stisak nego što je imao lani. Već po tome vidim da je jači nego lani - rekao je Cormier, na što se ostatak tima, udobno zavaljen, nasmijao. No Cormieru nije bilo do smijeha.

- Ozbiljno vam kažem, stisak ruke mu je jači nego prije - nastavio je Cormier.

Miočić uvjeren: Vratit ću mu!

Za to vrijeme Stipe je lagano sparirao u ringu te potpisivao rukavice, postere i ostale rekvizite koje su mu nosila djeca.

- U prošlome meču sam u klinču stao u krivu poziciju i pogodio me desnom rukom. To je sport. Mislim da sam sad ipak bolji. Držat ću se plana, šteta što borba nije već danas. Naporno smo radili i uvjeren sam da mu mogu napraviti ono što je on napravio meni - rekao je Miočić.

Borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera bit će spektakl UFC-ova eventa 241, koji počinje u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu u Anaheimu u Kaliforniji. Glavni program počinje u 4 sata, uz prijenos na portalu gol.hr.

Snimka je u nedjelju od 22.45 na Novoj TV. Očekuje se da bi borba Stipe i Cormiera mogla početi oko 6 sati. Bit će to posljednja Cormierova borba u karijeri. Imao je veliku karijeru, može je završiti porazom...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani