Obavijesti

Sport

Komentari 14

Stiže 1. ekipa Istoka: Na pauzu za Božić želimo ići pobjednički

Stiže 1. ekipa Istoka: Na pauzu za Božić želimo ići pobjednički
1

"Bilo je prelijepo na krajnjem istoku Rusije. Tek kad sam se vratio i pogledao na zemljopisnu kartu, shvatio sam koliko smo daleko bili. I da, uopće nije bilo hladno"

VIDEO

Vjerovao sam da na krajnjem istoku Rusije možemo napraviti odličan rezultat. Tih 10 bodova dobro će nam doći u borbi za doigravanje, rekao je Medveščakov trener Mark French.

'Medvjedi' su pobijedili Metalurg iz Novokuznjecka, Sibir i Admiral, dok su tek nakon izvođenja penala izgubili od Amura. Do kraja prvenstva ostalo je još samo 18 utakmica, a Medveščak se nalazi na 7. mjestu.

- Bit će gusto, gužva je na Zapadu. Mislim da će se do zadnjeg kola voditi borba za doigravanje - istaknuo je French, koji je uživao na azijskoj turneji.

- Bilo je prelijepo na krajnjem istoku Rusije. Vidjeti Sibir i tako daleke gradove kao što su Vladivostok i Habarovsk je užitak. Tek kad sam se vratio i pogledao na zemljopisnu kartu, shvatio sam koliko smo daleko bili. I da, uopće nije bilo hladno - rekao je Mark French.

Pred Medveščakom je danas težak ispit. U goste u Ledenu dolazi Bars, prvoplasirana momčad Istoka (17.30 sati) i dvostruki osvajač Gagarinova kupa. 'Medvjedima' će ipak najveći neprijatelj biti 'jet-leg', zbog promijene nekoliko vremenskih zona dečki se prilično muče s prilagodbom na 'zagrebačko vrijeme'.

- Znam da im nije lako, ali nećemo se žaliti. Iduće dvije utakmice za nas su vrlo važne, nadam se da ćemo na božićnu pauzu otići s dvije nove pobjede - kaže French.

Medveščaku će biti iznimno teško uzeti tri boda protiv Barsa. Momčad iz Kazanja u samo sedam utakmica od odigranih 35 nije osvojila niti jedan bod. Na golu stoje i dva izvrsna golmana, Garipov je s 95,1 posto obrana najbolji golman lige, dok je Barulin s 94,2 posto obrana na petom mjestu. Obrana Barsa treća je najbolja u ligi, primaju samo 1,86 golova po utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade