Obavijesti

Sport

Komentari 42

Što je, dečki? Hladno? Cityjeve zvjezdice smrzle se na mećavi

Što je, dečki? Hladno? Cityjeve  zvjezdice smrzle se na mećavi
13

Samo da ne bude - vlak u snijegu! Cityjevi nogometaši otputovali su u London na utakmicu protiv Arsenala vlakom. 'Topnici' moraju dobiti ako žele zadržati kakvu takvu nadu da mogu do četvrtog mjesta

VIDEO

Arsenal i Manchester City u 20.45 sati večeras igraju 28. kolo Premierlige. U Londonu pada snijeg, ali iz Arsenala uvjeravaju da će teren biti spreman za igru. Pep Guardiola poveo je igrače u London na dvostatno putovanje vlakom.

Manchester City Team Sighting - Manchester

Katalonac i njegove 'zvjezdice', momčad od gotovo 800 milijuna eura, snimljeni su na željezničkoj stanici u Manchesteru, prije nego su se ukrcali u vlak prema jugu Engleske i Londonu gdje ih čeka prvenstveni ogled protiv Arsenala.

Prognoza diljem Velike Britanije je - snijeg. No u Arsenalu kažu da nema govora o odgodi utakmice. Uostalom, imaju grijani travnjak, jedino su zamolili navijače da nešto ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle gužve. 

Manchester City Team Sighting - Manchester
Manchester City Team Sighting - Manchester Manchester City Team Sighting - Manchester

'Topnici' na letu od 14 minuta

Zračna udaljenost od Manchestera do Londona je 260 kilometara.

City je dovoljno bogat da kupi flotu aviona, kamoli da si ne može priuštit ovakav let. Uostalom, ne kažu bez veze da je Guardiola u ovom prijelaznom roku na obranu potrošio više od Sjedinjenih Američkih Država.

No iz Manchestera do Londona Cityeve megazvijezde putovale su - vlakom.

Ne tako davno igrači Arsenala gospodski su sjeli u avion na let od 14 minuta od Londona do Norwicha samo kako bi - izbjegli gužvu. Pep Guardiola nije pobornik takvih besmislenih pothvata pa je okupio momčad i naredio im - svi na vlak!

Pep: Daleko je važnije osvojiti Premierligu nego Ligu prvaka

Bit će to druga utakmica Arsenala i Cityja u samo četiri dana, nakon što su 'građani' razbili 'topnike' 3-0 na Wembleyu u finalu Liga kupa. Za Arsenal nema dobrih vijesti kad se radi o utakmicama protiv Manchester Cityja koji juriša po naslov. 

City je prvi s 13 bodova više od gradskog rivala Uniteda i utakmicom manje. Arsenal je na šestom mjestu, do četvrte pozicije i Lige prvaka fali mu - 10 bodova. I sad se mora vaditi na Cityju kojeg je zadnji put dobio u kolovozu 2016. godine 3-2.

- Ovo je samo još jedna utakmica, svaka je bitna. Borimo se za daleko najvažniji naslov, važniji od Lige prvaka, Fa Cupa i Liga kupa. Čeka nas težak raspored, Arsenal pa Chelsea, gostovanje kod Stoke Cityja koji se bori za ostanak, pa United, Tottenham... Neće biti lako, to je sigurno - rekao je Pep Guardiola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući