Obavijesti

Sport

Komentari 30

Što je to zajedničko Unitedu i Cityju? Nova pojačanja i Luka

Što je to zajedničko Unitedu i Cityju? Nova pojačanja i Luka
1

Sir Alex Ferguson u strahu je da će Manchester United izgubiti željena pojačanja u ljetnom prijelaznom roku i to od strane velikog gradskog rivala Manchester Cityja

VIDEO

A na listi željenih pojačanja, pri vrhu, se nalaze hrvatski veznjak Tottenhama Luka Modrić i belgijski veznjak Lillea Eden Hazard, čije bi dovođenje moglo koštati i do 80 milijuna eura. Škotski strateg ima namjeru na Old Trafford na ljeto dovesti tri pojačanja, budući se Darren Fletcher muči sa zdravljem, dok su veterani Ryan Giggs i Paul Scholes blizu zakoračivanju u peto desetljeće života.

Otkako je bogati šeik Mansour preuzeo "građane" teško tko u Premiershipu može parirati financijskoj moći arapskih petrodolara pa tako i United. Arsenalov Samir Nasri, koji je prošlog ljeta bio na meti Uniteda, tako je na kraju završio u Cityju uz  215.000 eura tjedne plaće, dok je klub s Etihada proteklih godina ispred nosa Chelseaju i Liverpoolu oteo Jamesa Milnera i Garetha Barryja.

- Nitko ne može parirati Cityjevoj financijskoj moći, nitko. Na tržištu je ludilo već neko vrijeme i mislim da ga kreairaju klubovi poput Cityja. Oni mogu kupiti sve igrače ili označiti da su zainteresirani za nekog igrača, što onda otežava drugim klubovima posao i podiže im cijenu - rekao je Ferguson za The Mail on Sunday.

- Nema sumnje da ćemo dovesti igrače. Možda dvojicu ili trojicu, ovisno o tržištu. Moramo prihvatiti situaciju pa poslujemo na drugačiji način. Pokušavamo pronaći mlade igrače s potencijalom da se razviju u klubu. U tome smo dobri. Scholes i Giggs se približavaju svom kraju, a takvi igrači na padaju sa stabla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju