Obavijesti

Sport

Komentari 28

Stojanović: Cijenim svakoga tko dođe, a Ivu Pinta još i više

Stojanović: Cijenim svakoga tko dođe, a Ivu Pinta još i više
3

Moramo nastaviti u ovom stilu, pa do kraja sezone dohvatiti duplu krunu, a onda se protiv Hajduka dostojno oprostiti od sezone. Ivo Pinto će mi pomoći svojim dolaskom, ali i ja ću njemu...

VIDEO

Mali broj gledatelja? Svjesni smo da je bilo loše vrijeme, pa da Maksimir nema krov, pa da ljudi i ne žele po takvom vremenu doći na stadion. A ništa, možemo se samo nadati da će uskoro biti ljepše vrijeme, pa da ćemo do kraja sezone igrati pred više navijača, kaže Petar Stojanović.

Dinamo je pred 600-injak gledatelja svladao (3-1) Goricu, tako nastavio dominirati domaćom nogometnom scenom. Slovenski reprezentativac pružio je još jednu dobru partiju, bio aktivan po desnom boku kao tjedan dana ranije protiv Rijeke kada je pogodio okvir gola.

- Bila je to zaslužena pobjeda Dinama, a rezultat je mogao biti još i uvjerljiviji. Dobro smo odradili utakmicu, sve je bilo kako treba, a sada s istim pristupom i načinom igre idemo pobijediti u svim utakmicama do kraja sezone - nastavlja Stojanović.

Koliko vam se, nakon ovako uzbudljive sezone, teško "napaliti" na prvenstvene dvoboje bez rezultatske važnosti, a još pred tako malo navijača? 

- Gledajte, mi svaku utakmicu moramo biti na pravoj razini, moramo biti maksimalno motivirani. Srećom, trener i stručni stožer uvijek pronađu način kako nas motivirati, u tome i uspijevaju što se vidi po našim ovogodišnjim rezultatima. 

Dinamo za vikend odlazi u Zaprešić, a onda je na rasporedu finale Kupa...

- Sada se moramo dobro regenerirati, pa kvalitetno pripremiti i analizirati Inter. Sve je jasno, tu želimo pobjedu, tako se dodatno napuniti samopouzdanjem, ali i podići atmosferu u svlačionici uoči finala Kupa. Svi vjerujemo u tu dvostruku krunu, da ćemo osvojiti i taj Kup, a onda se u posljednjoj utakmici protiv Hajduka dostojno oprostiti od ove sezone. No, idemo korak po korak, prvo je na rasporedu Inter.
 
Dinamo je već doveo jednog igrača za novu sezonu, u Maksimir se vraća Ivo Pinto. Je li vas dovođenje novog igrača na vašu poziciju ipak malo uznemirilo?

- Ne, nije nimalo. Ovo je Dinamo, tu su uvijek najbolji igrači. Jasno je da u ovakvom klubu mora biti prava konkurencija, pred nama je puno utakmica, a to smo vidjeli i ove sezone. Ja ću uvijek respektirati svakog igrača koji dođe u Dinamo, a one koji dođu na moju poziciju poštovat ću još i više. Ivo Pinto je već bio u Dinamu, dobro poznaje ovu sredinu i okolinu, ali i kakvi su zahtjevi ovdje. On će svojim dolaskom pomoći meni, ja želim pomoći njemu, sve za dobrobit cijele momčadi - završio je Stojanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani