Obavijesti

Sport

Komentari 4

Strani mediji: Hrvatski duo se pobrinuo za iznenađenje

Strani mediji: Hrvatski duo se pobrinuo za iznenađenje
1

Nacije koje su u teoriji 'skijaškije' od Hrvatske dive se uspjehu hrvatskog muškog skijanja, te ističu veliko prijateljstvo Ivice i mladog Natka

VIDEO

U trenutku kad je na čelu bila trojka Reich, Schönfelder i Kostelić, na red je došao 21-godišnji Hrvat Natko Zrnčić-Dim, osmi nakon spusta. Zaostao je samo za Kostelićem, s kojim je proslavio veliki uspjeh - nikada ranije u hrvatskom skijanju nije se dogodilo da se dva skijaša Hrvata popnu na pobjedničko postolje, piše slovensko Delo o velikom uspjehu hrvatskog skijanja u Val d'Isereu.
- Zrnčić-Dim do ove sezone nikada nije bio bolji od 23. mjesta, a sve bodove ove je sezone osvojio u kombinaciji - dodaje Delo.
"Miller spriječio hrvatsko slavlje", naslov je teksta u slovenskim novinama 24ur.
- Za veliko iznenađenje pobrinula su se dvojica hrvatskih skijaša koji su se probili na pobjedničko postolje. Ivica Kostelić je bio izvrstan u slalomu, a 21-godišnji Zrnčić-Dim osvojio je treće mjesto i došao do uspjeha karijere - pišu novinari ovog dnevnika.
Svi slovenski mediji ističu peto mjesto njihovog predstavnika Aleša Gorza.
Austrijski portal Networld u tekstu naslovljenom "Prijatelji Kostelić i Zrnčić-Dim slavili plesom" također ističe da su dva Hrvata po prvi put zajedno na pobjedničkom postolju.
- Novi uspjeh hrvatskog skijanja nadovezao se na postolja dviju dama, Janice Kostelić i Ane Jelušić - piše Network i prepričava kako je stariji Ivica "na konferenciji za novinare bratski pomagao mlađem Natku kod odgovaranja na pitanja."
NZZ se zanimljivo naslovom zapitao: "Signal prema Zagrebu?"
- Rutiner Ivica Kostelić i 'rookie' Natko Zrnčić-Dim popeli su se na postolje i to je prvi put da su dva Hrvata u tome uspjeli na jednoj utrci. Ovim uspjehom porasla su očekivanja u njihovoj domovini prije utrke u Zagrebu 17. veljače - kaže autor teksta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...