Obavijesti

Sport

Komentari 13

Strašan nastavak Bundeslige, Schalke dobio Hannovera 5-4

Strašan nastavak Bundeslige, Schalke dobio Hannovera 5-4
1

Nogometaši Schalkea i Hannovera odigrali su posve ludu utakmicu 18. kola. Ovih devet golova je rekordna utakmica po broju golova ove sezone u Bundesligi...

VIDEO

U petak je nastavljena Bundesliga, a za početak su nogometaši Schalkea i Hannovera odigrali posve ludu utakmicu. Domaćin je u Gelsenkirchenu, u prvom ogledu 18. kola, slavio s 5-4...

Apsolutno ništa u prvom dijelu nije nagovještavalo da će se u nastavku dogoditi nevjerojatna serija pogodaka. Unutar trinaest minuta, od 56. do 68. je postignuto pet pogodaka, odnosno, pogoci su padali svakih 150 sekundi.

U prvom dijelu je samo Farfan uspio zatresti suparničku mrežu i dovesti Schalke u vodstvo, a kada je početkom nastavka Draxler povećao na 2-0 u 49. činilo se da je Hannover slomljen. No, za samo četiri minute Hannover je uspio izjednačiti na 2-2. Istina, potom je unutar čeriti minute primio dva gola, pa je Schalke opet imao "sigurnih" 4-2, ali je potom Huszti svojim drugim golom na ogledu u 68. smanjio na 4-3.

Potom se ludnica na stadionu u Gelsenkrichenu ipak primirila, a Hannover je najbolju priliku za izjednačenje propustio u 86. minuti kada je Diouf glavom pucao pored domaće stative. Nakon toga, u 88. minuti, se poslije dvije asistencije Holtby upisao i u strijelce, te zabio za 5-3.

Ali, nije niti tu bio kraj. Gostujući napadač Mame Diouf je u 92. minuti zabio naljepši pogodak na utakmici i postavio konačnih 5-4. S vrha šesnaesterca, okrenut leđima, je potegnuo škarice i - pogodio.

Hannoveru je ovo već sedmi gostujući poraz u devet odigranih utakmica u prvenstvu.

Ovih devet pogodaka je rekordna utakmica po broju golova ove sezone u Bundesligi. Dosadašnji su rekord držali Freiburg i Hoffenheim (5-3).

Ostale se utakmice ovog kola igraju tijekom vikenda.

Lyon nije uspio slomiti Evian na Gerlandu

Nogometaši Lyona nisu iskoristili domaći teren i utakmicu protiv Eviana, prvu u 21. kolu, za osvajanje tri boda. Ogled je završio bez pobjednika, ali i bez golova...

Lyon je imao terensku inicijativu i loptu više u nogama, ali globalno gledano i nije previše dominirao protiv kluba koji se nalazi tek na 18. mjestu ljestvice. Imao je Lyon ukupno trinaest udaraca na suparnička vrata, ali su i gosti devet puta zaprijetili.

U konačnici, golova nije bilo, a zanimljivo da je Evianu ovo prvi remi u sezoni, kada su gostujuće utakmice u pitanju. Za Lyon je ovo bio drugi domaći remi, a uz to ima još samo jedan poraz i osam pobjeda.

Na vrhu ljestvice Lyon ima tri boda više od PSG-a, te četiri od Marseillea, ali njegovi konkurenti tek moraju odigrati utakmice 21. kola.

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren je odgledao cijelu utakmicu s Lyonove klupe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome