Obavijesti

Sport

Komentari 16

Strašan nokaut Plazibata! U 3. rundi teško uspavao Marokanca

Strašan nokaut Plazibata! U 3. rundi teško uspavao Marokanca

Bio je to vrhunski "walk-off" KO kojim je Plazibat potvrdio poziciju izazivača svjetske titule u teškoj kategoriji koju već dugo u vlasništvu drži najbolji kickboksač današnjice Rico Verhoeven

Najbolji hrvatski kickboksač i izazivač svjetske titule Antonio Plazibat (28) sjajnim nokautom riješio je marokanskog suparnika Tarika Khbabeza na Gloryjevoj priredbi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Plaza je nakon dominacije prve dvije runde lansirao pakleni desni kroše i Khbabeza pogodio čisto u lice nakon čega je odšetao do kuta, a sudac prekinuo meč u trećoj rundi.

Bio je to vrhunski "walk-off" KO kojim je Solinjanin potvrdio poziciju izazivača svjetske titule u teškoj kategoriji koju već dugo u vlasništvu drži najbolji teškaš današnjice Rico Verhoeven.

Plazibat je i ranije držao poziciju obaveznog izazivača, no prihvatio je ponudu Gloryja za meč s Marokancem kako ne bi morao čekati Verhoevena i kako bi nastavio natjecateljski ritam. I u potpunosti je opravdao ulogu favorita.

Ovoga puta bio je 22 kilograma teži od suparnika što je znatno više nego u njihovu prvom okršaju 4. rujna prošle godine kada je također slavio prekidom u drugoj rundi.

Inače, današnja Gloryjeva prireda ponudila je samo tri meča, čiji je prijenos bio dostupan samo onim gledateljima koji su uživo u dvorani prisustvovali revanšu između Badra Harija Arkadiusza Wrzoseka.

Cirkus u Gloryju: Navijači se gađali stolicama pa prekinuli meč legendarnog Badra Harija!
Cirkus u Gloryju: Navijači se gađali stolicama pa prekinuli meč legendarnog Badra Harija!

Taj meč je otkazan uslijed divljanja publike, koja se gađala stolcima, pa je Glory na ovaj način kompenzirao ljudima što nisu mogli pogledati glavni meč večeri za koji su platili.