Obavijesti

Sport

Komentari 2

Strava na Floridi: Upucali bivšeg NBA igrača, preminuo u bolnici

Strava na Floridi: Upucali bivšeg NBA igrača, preminuo u bolnici

Policija je na Floridi objavila da su Paynea upucali oko 2 ujutro u ponedjeljak. Hitno je hospitaliziran, ali je od posljedica ranjavanja preminuo u bolnici u 32. godini života

VIDEO

Smrt Adreiana Paynea u 32. godini šokirala je svijet košarke. Prema pisanjima TMZ Sports, bivši košarkaš Panathinaikosa ubijen je u ponedjeljak ujutro na Floridi. 

Tamošnja policija prvotno je objavila da je ubijen muškarac u 30-im godina nakon što su dobili dojavu o pucnjavi oko 2 sata ujutro, a nekoliko sati kasnije potvrdili su da se radi o američkom košarkašu.

Payne je hitno hospitaliziran, ali od posljedica ranjavanja preminuo je u bolnici. Prvi osumnjičeni za ubojstvo ostao je na mjestu zločina te je surađivao s policijom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Payne je bio član nekoliko NBA klubova. Tijekom karijere je igrao za Atlantu Hawks, Orlando Magic i Minnesotu Timberwolves, a 2014. bio je 15. pick na NBA draftu. Igrao je za Panathinaikos, ASVEL, turski Ormanspor, te na kraju litvanski Juventus.

Od preminulog košarkaša na društvenim mrežama oprostili su se brojni suigrači kao i glavni trener sa Sveučilišta u Michiganu Archie Miller gdje je Payne igrao košarku. 

"Tužne vijesti ovog jutra o smrti Adreiana Paynea. Počeo sam ga gledati kako igra košarku kada je bio 10. razred. Sjećam se da ga je posjetila baka. Bio je gušt gledati ga kako se razvija u Michiganu te kako na kraju postaje NBA igrač", napisao je Miller na Twitter profilu. 

Hrvatski košarkaš Damjan Rudež, koji trenutačno igra za Valenciju, također se oprostio od Adreiana. 

"Počivao u miru. Aposlutno sam šokiran", napisao je Rudež na Instagramu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...