Sport

Komentari 7

Strinić o Daliću: To je sjajno za nas igrače, ali i za navijače...

Strinić o Daliću: To je sjajno za nas igrače, ali i za navijače...

Nastavak suradnje Hrvatskog nogometnog saveza i izbornika Zlatka Dalića izazvao je pozitivne reakcije kod navijača, ali i kod samih igrača koji su zadovoljno što će ih Dalić i dalje voditi

Navijače Vatrenih obradovala je današnja vijest da će Zlatko Dalić ostati na klupi hrvatske nogometne reprezentacije. Predsjednik saveza Davor Šuker i Zlatko Dalić uspjeli su riješiti sve nesuglasice te su se dogovorili o nastavku uspješne suradnje. 

Nastavak suradnje s Dalićem nakon povijesnog uspjeha hrvatskog sporta i srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji izazvao je pozitivne reakcije kod samih igrača, koji su i zagovarali njegov dolazak.

- To je sjajna vijest za sve, kako za navijače, tako i za nas igrače. Momčad koja pobjeđuje se ne mijenja, i nadam se da ćemo u istom sastavu nastaviti s dobrim rezultatima - rekao nam je Ivan Strinić te dodao:

- Na svakome od igrača je da sam odluči hoće li i dalje igrati, no ostanak izbornika na funkciji preduvjet je i da svi igraci donesu istu odluku i ostanu na raspolaganju izborniku - zaključio je Strina.

Najčitaniji članci