Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
54 komentara

Štrlek je dobio drugo dijete: 'Najsretniji smo na svijetu...'

Štrlek je u braku s defektologinjom Inom Galić od srpnja 2013. godine. Tad su sudbonosno 'da' izrekli u Zagrebu, a kćer im je, kao i sada sin, na svijet došla za vrijeme velikog natjecanja

Foto: Instagram, Monika Skolimowska/DPA/PIXSELL
54 komentara

Dok su se njegovi reprezentativni kolege mučili u utakmici s Njemačkom, Manuel Štrlek (31) proživljava neke od najljepših trenutaka u životu.

KAKO SU IGRALI Kad nema tko, hoće Duvnjak! A Kara će ujutro brojati modrice

Četiri godine nakon što je Manuel sa suprugom Inom dobio kćer Zoju, na svijet je sretnom paru došao i sin. Maleni Rio rodio se u Zagrebu.

Štrlek je gotovo do posljednjeg trenutka bio na treninzima Veszprema.

Štrlek je u braku s defektologinjom Inom Galić od srpnja 2013. godine. Tad su sudbonosno 'da' izrekli u Zagrebu, a kćer im je, kao i sada sin, na svijet došla za vrijeme velikog natjecanja, točnije Svjetskog prvenstva u Kataru 2015. godine.

Štrlek se, međutim, ovaj put nije našao na natjecanju. Izbornik je odlučio da neće pozvati Manuela, a dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac na nedavnoj konferenciji za medije rekao je da je Štrlek izabrao 'put bez povratka'. Ipak, Manuel je svojim suigračima uoči utakmice s Austrijom poručio:

A GOBAC GA PREKRIŽIO... Štrlek bi htio natrag: Dobio je podršku igrača, ali i - saveza?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In love....😘😘😘

Objavu dijeli Manuel Štrlek (@strlek_manuel_17)

- Dragi moji prijatelji i suigrači, želim vam svu sreću. Večeras imate moju maksimalnu podršku, vaš sam najveći navijač! Igrate odlično i samo tako nastavite do kraja! Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman! Ajmo Hrvatska!!!

 

Naši partneri pišu
Message