Bivši srpski nogometaš nahvalio Hrvatsku | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 13

Stručni komentator RTS-a se naklonio 'vatrenima': Modrić je besmrtan na ovim prostorima

Stručni komentator RTS-a se naklonio 'vatrenima': Modrić je besmrtan na ovim prostorima

Imam dojam da su Hrvati ušli s malo previše respekta prema Argentini. Da to nije bio Messi, Gvardiol bi ga odnio, ali mislim da je imao respekt prema njemu, rekao je Rade Bogdanović

VIDEO

Gotovo nitko nas nije vidio u završnici. Podcjenjivali su 'vatrene', ali opet su napravili kobnu grešku. Hrvatski inat tada je najjači. I rezultat toga je - treće polufinale iz šestog pokušaja!

Pokretanje videa...

Argentina nas šokirala u pet minuta: Penal pa sretni gol 00:51

Hrvatski reprezentativci opet su ispisali povijest svjetskog nogometa plasmanom među četiri najbolja, no nažalost, ostali smo kratki za taj maleni korak do finala. Argentina je slavila 3-0 i Messi će se u nedjelju boriti za naslov svjetskog prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić nakon poraza protiv Argentine 

KATAR 2022 - Tuga na licima hrvatskih igrača nakon poraza od Argentine

Vatrenima je preostala borba za broncu, a kako god na kraju završilo, opet su nas učinili ponosnima i opet je o njima pričao cijeli svijet. O neuništivom Modriću, sjajnom Livakoviću, čudesnom Jošku Gvardiolu. Natjerali su i neke da se pospu pepelom...

Rade Bogdanović bivši je srpski nogometaš, a tijekom Mundijala radi kao stručni komentator na RTS-u. Sigurno ga se sjećate. Uoči utakmice protiv Kanade pričao je kako je Hrvatska u padu, a Modrić star. Nakon utakmice je promijenio ploču, a ovaj put se naklonio našim nogometašima i kapetanu.

KATAR 2022 - Tuga na licima hrvatskih igra?a nakon poraza od Argentine

- Imam dojam da su Hrvati ušli s malo previše respekta prema Argentini. Da to nije bio Messi, Gvardiol bi ga odnio, ali mislim da je imao respekt prema njemu. Ovo je možda jedna od rijetkih utakmica u kojoj nema pobjednika i u kojoj su svi pobjednici. Imate Argentinu koja je dala tri gola, ušla u finale, Messi se razigrao, asistencije, sjajan gol - rekao je Bogdanović pa nastavio:

- Pošteno govoreći, imamo i Hrvatsku koja je zaslužila da joj se skine kapa dolje. Oni su po meni pobjednici, iako su izgubili. Izvukli su maksimum, s obzirom na to da nemaju špicu kao što možda imamo mi.

KATAR 2022 - Luka Modrić slavio u društvu djece i Matea Kovačića

Još ranije je ustvrdio kako je Modrić najveći igrač na ovim prostorima, a sada su stigli novi hvalospjevi.

- Ne znam hoće li Modrić i dalje igrati, ali on je postao besmrtan na ovim prostorima. Reći ću samo dva detalja o Hrvatskoj. Nakon prošle utakmice, kad su pobijedili i izbacili Brazilce, izbornik mrtav hladan kaže da je Petković dao gol, ali da je igrao jako loše jer je izgubio sedam lopti - završio je Bogdanović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner