Obavijesti

Sport

Komentari 116

Suarez: Evri sam trebao pružiti ruku, žao mi je, pogriješio sam

Suarez: Evri sam trebao pružiti ruku, žao mi je, pogriješio sam
2

Susret 25. kola Premiershipa između Uniteda i Liverpoola obilježila je gesta Luisa Suareza koji je odbio pružiti ruku Evri. Urugvajac se danas ispričao zbog te geste

VIDEO

Nakon jučerašnjeg susreta Manchester Uniteda i Liverpoola u kojem su slavili 'cveni vragovi' rezultatom 2-1 više od ishoda pažnju je plijenio susret Patricea Evre i Luisa Suareza.

Igrač 'redsa' odbio se na početku susreta rukovati s Evrom zbog čega je protiv sebe digao cijeli Old TRafford. Suarez se danas predomislio i javno se ispričao što se nije rukovao s Evrom.

Naime, Suarez je u ogledu dviju momčadi prošlog listopada na Anfieldu uvrijedio igrača Uniteda na rasnoj osnovi zbog čega je zaradio čak osam susreta suspenzije. Na jučerašenjm su ogledu sve oči bile opet uperene u Urugvajca i on je ponovno razočarao odbivši ruku Evre. No čini se kako se već danas Suarez pokajao zbog svoje geste i ispričao se zbog ne pružene ruke.

- Razgovarao sam s trenerom Dalglishem nakon utakmice na Old Traffordu i shvatio da sam pogriješio - stoji priznanje igrača na službenim stranicama Liverpoola.

- Nisam razočarao samo trenera, već i klub, ali i ono što bih ja trebao predstavljati kao igrač i žao mi je zbog toga. Napravio sam veliku pogrešku i kajem se zbog toga - ponovio je isprike Suarez.-

- Trebao sam se rukovati s Evrom prije utakmice i ispričati mu se zbog onog što sam rekao - dodao je Urugvajac.

- Sada  bih htio ostaviti sve to iza sebe i koncentrirati se na svoju igru -zaključio je igrač 'redsa'.

Gestu je na susretu Suarezu uzvratio Rio Ferdinand koji je vidjevši postupak Urugvajca odbio pružiti ruku njemu. No Ferdinand nije htio očitati lekciju samo Suarezu. Nakon susreta preko Twittera je prigovorio i suigraču.

' Siguran sam da je i Patrice svjestan da je njegova proslava nakon utakmice bila pretjerana.Vjerojatno su ga ponijele emocije, ali ipak je pretjerao', napisao je na svom Twitter profilu Rio Ferdinand.

Na gestu Suareza oglasili su se i iz Liverpoola.

- Razočarani smo Luisovim ponašanjem i time što je odbio pružiti ruku Evri. Razčarao je klub, trenera, svoje suigrače, ali i sam sebe. - rekao je sportski direktor 'redsa' Ian Ayre.

- Suarez se ispričao zbog toga jer je to bila jedino ispravno. Nadamo se da je konačno shvatio svoje pogreške i neće ponoviti takva ponašanja. Želimo da i on predstavlja klub na najbolji način, baš kao i svi naši igrači - zaključio je Ayre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...