Obavijesti

Sport

Komentari 22

Subašić primio gol u pobjedi, Hellas osvojio bod kod Milana

Subašić primio gol u pobjedi, Hellas osvojio bod kod Milana
1

U pobjedi Monaca kod Eviana 3-1 Danijel Subašić primio je gol 12 minuta prije kraja i tako prekinuo seriju. Hellas Verona u završnici je protiv Milana iščupala veliki bod

VIDEO

Nogometaši Monaca vratili su se na pobjednički kolosijek nakon poraza od PSG-a u francuskom kupu. Ove subote protivnik u prvenstvu bila im je momčad Eviana koja se bori za ostanak, a "kneževi" su slavili 3-1.

Hrvatski reprezentativni golman Danijel Subašić bio je na dobrom putu da sačuva praznu mrežu treću utakmicu u nizu, ali se to nije svidjelo domaćem nogometašu Modou Sougouu koji je 12 minuta prije kraja zabio počasni gol za Evian. Prije toga pitanje pobjednika riješili su Anthony Martial (18'), Dimitar Berbatov (35') i Almamy Touré (60').

Na ljestvici Monaco drži četvrto mjesto i ima šest bodova manje od pozicije koja vodi u Ligu prvaka, a drži je Marseille. Ranije je PSG svladao Lens 4-1 i tako barem privremeno preuzeo vrh ljestvice s dva boda više od Lyona.

U talijanskoj Serie A Sampdoria je svladala Cagliari 2-0 na domaćem terenu. Gosti su posljednjih osam minuta bili s igračem manje, a Duje Čop poraz svoje momčadi pratio je s klupe za pričuve.

Milan je u večernjem terminu remizirao protiv Hellasa iz Verone 2-2. Gosti su poveli golom Luce Tonija iz penala u 18. minuti. Francuska kombinacija donijela je preokret; Jérémy Menez izjednačio je u 41. minuti, a u trećoj minuti drugog dijela Philippe Mexès zabio je za vodstvo "rossonera".

Činilo se da će bodovi ostati domaćoj momčadi, ali je u petoj minuti sudačke nadoknade za veliko slavlje gostiju zabio Nicolás López.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana