Obavijesti

Sport

Komentari 140

Sučić: Petković i Oršić su ipak najjači aduti Dinama, a u mojoj obitelji nitko nije dinamovac...

Sučić: Petković i Oršić su ipak najjači aduti Dinama, a u mojoj obitelji nitko nije dinamovac...
2

Moji skauti ne prate igrače Dinama, vjerojatno su im malo prestari, haha. Usporedba Šeška i Haalanda? Ne bih imao ništa protiv da i Šeško onda sutra zabije tri gola, poručio je trener Salzburga

VIDEO

Atmosfera? Drago mi je što je rasprodan stadion, naši navijači nas guraju naprijed, oni su naš 12. igrač cijele sezone, vjerujem da će tako biti i sutra, kaže Luka Sučić.

Pokretanje videa...

Dinamo srušio Chelsea 01:00

Na press-konferenciji austrijskog prvaka pojavili su se Luka Sučić i mladi 34-godišnji trener Matthias Jaissle. Naravno, dolazak mlade nade hrvatskog nogometa izazvalo je veliko zanimanje brojnih hrvatskih medija, dok je austrijske kolege ipak više zanimalo obraćanje domaćeg trenera...

- Znamo da je Dinamo jako dobra momčad, ali trener nam je sa svojim stručnim stožerom već dao neke naputke, tako da smo prilično dobro pripremljeni za ovu utakmicu. Naše prednosti? Sigurno taj naš presing koji stalno igramo, ali rekao bih i naš ofenzivni dio momčadi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sigurno da je ovo sutra za mene posebna utakmica, ipak igram protiv hrvatske momčadi, ali u nju ulazim poptuno miran, kao u svaku drugu utakmicu. Obitelj je uvijek uz mene bez obzira gdje i protiv koga igrao, uvijek su na mojoj strani, a tako će biti i sutra.

- Ma bit će to izjednačena utakmica, odlučivat će sitnice. Mi moramo biti spremni, jasno da želimo pobjedu. Radujem se sutrašnjoj utakmici, ali kod mene u obitelji nema Dinamovaca. Da, prošlih sam dana bio u kontaktu s nekim dinamovcima s kojima sam u reprezentaciji, pričali smo o ovom dvoboju. I veseli me što ću igrati protiv svojih prijatelja.

Koji su po vama najjači aduti Dinama?

- Ma već sam rekao, po meni su Oršić i Petković dva najbolja igrača Dinama, iako je cijela njihova momčad jako dobra. Dinamo ima puno kvalitetnih pojedinaca, ali su "modri" dobri i na drugim dijelovima terena. Naš plan je od početka krenuti jakim presingom, igrati svoju igru i nadati se novoj pobjedi - poručio je Luka Sučić, pa zaključio:

- Moj cilj je nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali prvo se moram dokazati u klubu. Siguran sam da izbornik Zlatko Dalić prati sve igrače, a onda će vidjeti tko je u najboljoj formi.

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Trener Matthias Jaissle je također bio prilično zanimljiv...

- Mislim da je Dinamo snažna momčad, pobijedili su Chelsea, dominiraju u svojoj ligi. Dugi su niz godina prvaci, pa vjerujem kako će to biti izjednačena utakmica, ali mi želimo bodove u tom ogledu. Vjerojatno će sitnice odlučivati o pobjedniku. Kakve sitnice? Moramo paziti na prekide, to se uvijek kažnjava u Ligi prvaka. Moramo obratiti pažnju na obranu, Dinamo je odličan u tranziciji, bit ćemo spremni na to - poručio je Matthias Jaissle, pa nastavio: 

- Hoće li naše dvije utakmice s Dinamom biti ključne? Nisam baš miljenik toga da se već nakon dva kola priča o tablici i tkoe tko će proći dalje, ali sigurno će ove dvije utakmice imati ključnu ulogu u tom smjeru. I Dinamo će biti prilično motiviran, tko tu uzme više bodova, može se nadati europskom proljeću.

Jesu li vaši skauti zapazili koje igrače Dinama?

- Istina, Dinamo ima jako zanimljivih igrača, ali oni su vjerojatno malo prestari za naše skaute, haha. Ali da kojim slučajem tražimo starije i iskusnije igrače, sigurno bi nam bili zanimljivi Petković i Oršić, to su igrači koji rade razliku na terenu. No presretan sam i sa svojom momčadi.

Mnogi već madog napadača Benjamina Šeška uspoređuju s Erlingom Haalandom. Vaš komentar?

- Haha, onda ne bih imao ništa protiv da i Šeško sutra zabije tri gola - završio je Jaissle.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener