Obavijesti

Sport

Komentari 64

Sudac prvo pokazao žuti?! Ovo je najbrutalniji prekršaj na Euru

Sudac prvo pokazao žuti?! Ovo je najbrutalniji prekršaj na Euru
4

VAR se odmah uključio jer takvo što zove se "propušteni incident", a Orsatu nije trebalo ni dvije sekunde da shvati što je Danielson napravio. Šveđanin se još našao i buniti...

Samo sreća, vrhunska elastičnost koljena te koja nijansa snage manje u đonu Marcusa Danielsona spasilo je nogu, a možda i karijeru, Artjema Besedina.

U 98. minuti, u prvom produžetku utakmice Švedske i Ukrajine, švedski je branič brutalno ušao u koljeno ukrajinskog nogometaša koje se izvrnulo do vrhunca, ali... Nekako ostalo u komadu.

Euro 2020 - Round of 16 - Sweden v Ukraine Euro 2020 - Round of 16 - Sweden v Ukraine

I, nevjerojatno, iako je bio tek nekoliko metara dalje, talijanski sudac Orsato pokazao je Ukrajincu prvo samo žuti karton?! Naravno, VAR se odmah uključio jer takvo što zove se "propušteni incident", a Orsatu nisu trebale ni dvije sekunde da shvati što je Danielson napravio. Šveđanin se još našao i buniti...

Euro 2020 - Round of 16 - Sweden v Ukraine

Besedin je ušao tek nekoliko minuta ranije i nije mogao nastaviti utakmicu, ali njegovi su suigrači u 121. naplatili igračku prednost i zabili za pobjedu 2-1 i ulazak u četvrtfinale.

Uz nadu da će već tamo imati Besedina...

POGLEDAJTE VIDEO: