Obavijesti

Sport

Komentari 83

Sudački cirkus! Pogledajte što je sudac radio Barci i Malagi...

Sudački cirkus! Pogledajte što je sudac radio Barci i Malagi...
1

Španjolski suci su katastrofalni! Ovoliko pogrešaka, i to onih amaterskih, početničkih, možda i namjernih, La Liga ne pamti jako dugo. Barcelona je zasluženo izgubila, ali što je radio Gil Manzano...

VIDEO

Barcelona i Luis Enrique pokazali su kako se gube titule. Očajan pristup u Malagi koja je do dolaska Katalonaca u 30 kola dobila tek sedam utakmica i još očajniji trener koji eksperimentira u utakmici kojoj je prethodio Realov bod na Santiago Bernabeuu protiv Atletica i širom otvorena vrata za preuzimanje vrha La Lige.

POGLEDAJTE SAŽETAK

 

Pa dobro, što ovaj Enrique radi?!

Dakle, Barcelona ima šansu doći na vrh, odigra ispod svake razine u sudačkom cirkusu na čelu kojeg je bio Gil Manzano, i uspije izgubiti od Malage 2-0. 

Hvala, dečki! Poručuju iz Reala igračima Malage jer 'kraljevi' sad imaju tri boda više i utakmicu manje od Barcelone. Prevedeno, sve imaju u svojim rukama.

Enriqueu pada napamet staviti Mascherana na desni bek, nešto što nije igrao mjesecima, Mathieu je na stoperu, gdje je trebao biti Mascherano, a Sergi Roberto na klupi. Kad je uz to još u igri očajni Andre Gomes, a Iniesta to sve gleda s klupe, čovjeku dođe da se zamisli i zapita se: 'Pa dobro, što taj Enrique radi?  

Kao da ga plaća Real, a ne Barcelona. 

Očajni Gil Manzano

Šećer na kraju je očajni Gil Manzano, koji daje Neymaru žuti karton jer veže vezice na kopačkama ispred mjesta gdje igrač Malage izvodi slobodnjak.

Nakon toga okreće glavu na oštre startove domaćih, a na jednako tako oštar, ako ne i oštriji start, Neymaru daje izravan crveni zbog čega bi mogao propustiti El Clasico.

Polako, ovo je tek početak.

 

Malaga je drastično oštećena i poništen joj je čisti gol zbog ofsajda. 

No o zaleđu nema ni govora.

Penal izvukao na rub šesnaesterca

No tu Manzano nije kriv, to je pogreška njegovog pomoćnika, ali je itekako kriv za nevjerojatan propust i nedosuđeni penal za Barcelonu nakon što je nekako izvukao faul van šesnaest metara, iako je igrač Barcelone bio barem pola metra unutra. 

Možda je to bila kompenzacija za onaj Mascheranov faul prije toga, taj je bio na rubu šesnaesterca i također je pod velikim znakom pitanja, no kompenzacija je nešto najgore što se sucu može dogoditi. Pogotovo u ovako čistoj situaciji kao što je ova.

 

Na pet metara i ne vidi ništa?!

Da stvar bude gora, Manzano je bio na pet metara i dobro je sve vidio, ali samo on zna zašto nije pokazao na bijelu točku. 

Manzano je nedavno sudio Realu kod Villarreala, a dvije slične situacije, igranje rukom u šesnaestercu, odsudio je različito. Realu je dao penal, a Villarrealu nije sudio ništa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao