Obavijesti

Sport

Komentari 9

Sudbina se poigrala sa mnom, a porazgovarat ću s Gojakom

Sudbina se poigrala sa mnom, a porazgovarat ću s Gojakom
1

Dinamo je vrlo kvalitetan, favorit u našim potencijalnim ogledima. Ali, i Ludogorec je bio favorit, pa smo ga izbacili. No, prvo moramo proći Maltežane, kaže bek Ferencvarosa Ćivić, kojeg je htio Dinamo

VIDEO

Dinamo će, ako prođe Saburtala, u 3. pretkolu Lige prvaka zaigrati protiv boljeg iz dvoboja Ferencvarosa i Vallette. Uz sav respekt, pa i posljednja upozorenja o kvaliteti malteškog nogometa, vlada uvjerenje kako će Dinamo ubrzo - put Mađarske.

Pokretanje videa...

Predstavljanje Dinamovih dresova 01:51

Zagrepčani su se samo jednom susreli s Ferencvarosem u službenim utakmicama, u polufinalu Kupa Velesajamskih gradova (sezona 1962/63.) "modri" su bili bolji s ukupnih 3-1.

A zanimljivo, U Ferencvarosu je ovoga ljeta završio reprezentativac BiH Eldar Ćivić (23) koji je cijeloga ljeta bio velika želja Nenada Bjelice. Ipak, Mađari su bili konkretniji, za bivšeg igrača Sparte Prag izdvojili milijun eura i doveli ga u Budimpeštu.

- Sudbina se opasno poigrala sa mnom ovoga ljeta, haha - javio se iz Budimpešte dobro raspoloženi Ćivić, pa nastavio:

- Idemo mi prvo proći Vallettu, pa se tek onda okrenuti Dinamu. I tek kada prođemo Maltežane, možemo ozbiljnije popričati o našim potencijalnim dvobojima.

Dobro, a kako ste reagirali vidjevši ždrijeb?

- A što ću, od srca sam se nasmijao. I odmah sam nazvao menadžera, rekao mu kako je ovo sudbina.

Što znate o Dinamu?

- Dinamo je vrlo kvalitetna momčad, sigurno i favorit u našim potencijalnim ogledima. Zagrepčani godinama igraju grupnu fazu Europske lige i Lige prvaka, prepuni su iskustva, bilo bi to vrlo zanimljivo. Ali, ako i dođe do tih ogleda, mi ćemo tražiti svoje šanse, htjeti se nametnuti u obje utakmice.

U 1. pretkolu Lige prvaka izbacili ste (opet) favorizirani Ludogorec...

- Da, i oni su bili papirnati favoriti, ali smo odigrali dvije jako dobre utakmice, upisali dvije pobjede i zasluženo otišli korak dalje. Kažem, stvarno sada ne razmišljam previše o Dinamu, pa mi sutra igramo utakmicu s Vallettom. Tu nema nikakvog podcjenjivanja, lopta je okrugla i vidjeli smo kako su neki favoriti "popadali" u dosadašnjoj fazi europskih natjecanja.

U slučaju ogleda s Dinamom zaigrat ćete protiv vaših Amera Gojaka, Izeta Hajrovića i Emira Dilavera...

- Ma ja ću se već danas čuti s Gojakom, mi smo odlični prijatelji. Igrali smo zajedno u mladoj i A reprezentaciji BiH, a uz njega se čovjek uvijek može i dobro nasmijati - završio je Ćivić.

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome