Obavijesti

Sport

Komentari 9

Suđenje? Ma teško se naviknuti na ovo. Izgubili smo dobiveno

Suđenje? Ma teško se naviknuti na ovo. Izgubili smo dobiveno
8

Tri četvrtine utakmice kontrolirali smo rezultat i tek u četvrtoj izgubili vodstvo, koje na kraju nismo uspjeli izjednačiti. Nažalost, izgubili smo utakmicu koju smo mogli dobiti, kaže Luka Lončar

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je u pretposljednjem kolu grupne faze kvalifikacija za Olimpijske igre u Rotterdamu od Rusije 14-13 i u četvrtfinale će s drugog mjesta.

Rusi nisu bezopasna momčad, ali teško da su protiv nas bili favoriti. Poraz zato boli i mogao bi nas u polufinalu odvesti na jake Crnogorce. Ipak, i treće mjesto vodi u Tokio.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening "barakuda"

Pokretanje videa...

01:16

- Osim jednog gorkog okusa, na sreću ova utakmica nema prevelik značaj za daljnji tijek natjecanja. Kako stvari stoje, imat ćemo nešto težeg protivnika u četvrtfinalu, međutim to sve su to nijanse - rekao je Mile Smodlaka, pomoćnik izbornika Ivice Tucka.

Hrvatska je u posljednjim sekundama zabila za izjednačenje koje bi je ostavilo na prvom mjestu, no suci su vidjeli ulazak Josipa Vrlića u dva metra i poništili ga.

- Brinu padovi u našoj igri, teško se prilagođavamo na ovakav kriterij suđenja, no jednostavno se tome moramo prilagoditi kako nas takve situacije ne bi dovodile do stresa u kojem loše reagiramo. Još kada se uz to veže činjenica da propustimo iskoristiti nekoliko stopostotnih prilika dovedemo se u situaciju da dobivenu utakmicu na kraju izgubimo - dodao je Smodlaka.

Loren Fatović bio je najbolji strijelac Hrvatske s četiri gola, a Konstantin Harkov zabio nam je čak pet golova.

- Teška utakmica koju smo velikom većinom igrali s igračem manje. Tri četvrtine utakmice kontrolirali smo rezultat i tek u četvrtoj izgubili vodstvo, koje na kraju nismo uspjeli izjednačiti. Nažalost, izgubili smo utakmicu koju smo mogli dobiti. No glave gore, koncentrirat ćemo se na sutrašnju utakmicu s Nijemcima i potom suparnike koji nas očekuju u četvrtfinalu - rekao je reprezentativac Luka Lončar.

Hrvatska će prvi krug natjecanja u Rotterdamu zaključiti u četvrtak od 19 sati protiv Njemačke, posljednje momčadi naše skupine, a u petak je očekuje četvrtfinale, vjerojatno protiv Gruzije ili Kanade.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi