Obavijesti

Sport

Komentari 64

Šuker: Iznenadio me Rakitićev nedolazak, ali igrat će on opet

Šuker: Iznenadio me Rakitićev nedolazak, ali igrat će on opet
1

Neka poslije utakmice izbornik i igrač sjednu i porazgovaraju. Svi su dobrodošli u reprezentaciju i trebamo svakog igrača, rekao je Davor Šuker na temu Ivana Rakitića

Bilo je prekrasno gledati "Vatrene" na gostovanju u Slovačkoj, kazao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker u razgovoru s predstavnicima medija.

Izbornik prije Azerbajdžana: U Bakuu nećemo ništa mijenjati
Izbornik prije Azerbajdžana: U Bakuu nećemo ništa mijenjati

- Naravno da SP u Rusiji ostaje ono najvažnije, ovo je ipak grupna faza kvalifikacija, ali bilo je prekrasno gledati Vatrene premda je bilo dosta promašaja u prvih 45 minuta, no i to je sastavni dio igre. Mi moramo skupljati bodove, sutra nam i Azerbajdžan donosi tri boda, a bit će zahtjevan suparnik.

Rakitić će donijeti mnogo radosti

Šuker je naglasio kako mu je posebno drago zbog Brune Petkovića.

- Posebno mi je drago zbog Petkovića, znam što centarforu znači postići pogodak jer Dalić u njemu može dobiti napadača koji na svakoj utakmici može zabiti pogodak ili dva. Zabijali su i veznjaci, kao i Lovren nakon dugo vremena, što mu mnogo znači, a žao mi je Vide i njegove propuštene prilike. Dolaze mladi, prije svih Vlašić i Brekalo nakon mukotrpnog rada kroz mlade reprezentacije. HNS i navijači mogu biti mirni, imamo budućnost, čak i za svjetske smotre 2022. i 2026. godine."

Predsjednik HNS-a je komentirao i nedolazak Ivana Rakitića.

- Neka poslije utakmice izbornik i igrač sjednu i porazgovaraju. Svi su dobrodošli u reprezentaciju i trebamo svakog igrača, uz pridržavanje pravila koje izbornik postavi. Iznenadio me njegov nedolazak, ali i to je nogomet, no mislim da će Rakitić opet igrati važnu ulogu te hrvatskoj reprezentaciji i navijačima donijeti još mnogo radosti. Iznenadio me njegov nedolazak. Molio sam Boga da zadnji dan prijelaznog roka ode u PSG, ali nažalost zbog nekih drugih igrača nije - poručio je Šuker. (dk)