Obavijesti

Sport

Komentari 192

Šukerov lapsus: A uvijek ima žita u kukolju, to vam je tako...

Šukerov lapsus: A uvijek ima žita u kukolju, to  vam je tako...
6

Mi ćemo igrati nogomet, pustite nas više na miru. Napravili ste nam toliki pritisak da smo počeli razmišljati radimo li dobar posao, rekao je Davor Šuker nakon Malte

VIDEO

Hvala svima koji su bili uz nas i koji su nam uvijek bili potpora. Čestitke igračima i nogometnoj obitelji na velikom uspjehu, rekao je Davor Šuker, prenosi HRT.

Prvi čovjek saveza spustio se u svlačionicu nakon pobjede protiv Malte i izravnog plasmana na Euro 2016. i zapjevao s igračima Thompsonovu "Lijepa li si". Na pitanje o problemu s navijačima Šuker je dosta pojednostavio stvar. 

- Uvijek ima žita u kukolju. To će uvijek biti tako. Hvala svima koji su sretni zbog Hrvatske i nadam se da ćemo se vidjeti u "kockastim" dresovima u Parizu. Mi smo '98. imali najbolju navijačku skupinu i nadam se da će to tako i biti - dodao je.

Predsjednik HNS-a vjerojatno je mislio reći da u svakom žitu ima kukolja jer po ovoj njegovoj izjavi, "Uvijek ima žita u kukolju", ispada da se u svemu negativnom uvijek nađe nešto malo dobroga. I to je točno. No tko zna na što je Šuker mislio... Tko je u ovoj priči žito, a tko kukolj, ostavit ćemo vama da procijenite.

Navijači nisu mogli slaviti prvi izravni plasman na veliko natjecanje od 2007. jer im je to HNS zabranio. U strahu od mogućih nereda, iz saveza su zabranili sva gostovanja u kvalifikacijama. Za domaće utakmice nisu se morali truditi. Tu je uskočila Uefa.

- Hoćemo li regulirati odlazak navijača na pripremne utakmice? Sad u 11.15 sati to nije nikoga briga. O tome ćemo u sljedećim danima - rekao je Šuker i dodao:

- Mi ćemo igrati nogomet, pustite nas više na miru. Napravili ste nam toliki pritisak da smo počeli razmišljati radimo li dobar posao - dodao je Šuker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 192
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled
Spektakl na Rujevici dostupan je svima! Evo gdje gledati ključni derbi Rijeka - Dinamo
KLJUČNA UTAKMICA SEZONE

Spektakl na Rujevici dostupan je svima! Evo gdje gledati ključni derbi Rijeka - Dinamo

Ovog je vikenda na rasporedu HNL derbi sezone između Rijeke i Dinama na Rujevici. Tko slavi, napravit će veliki korak prema tituli