Obavijesti

Sport

Komentari 85

Šuker: Davor Šuker je brend u svijetu i on će biti predsjednik

Šuker: Davor Šuker je brend u svijetu i on će biti  predsjednik
1

Ne treba opravdati Mamićevo ponašanje. On neće nikoga napasti, njemu je krivo već za pet minuta, a ja na svoja leđa stavljam da će se popraviti, rekao je Šuker

VIDEO

U HTV-ovoj emisiji Otvoreno raspravljalo se o stanju u hrvatskom nogometu, a na suprostavljenim stranama sjedili su Igor Štimac i nekadašnji dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković te tajnik Saveza Zorislav Srebrić i Davor Šuker. U nešto manje od sat vremena bilo je puno međusobnog optuživanja, a briljirao je Šuker koji je o sebi često pričao u trećem licu. 

- Ne treba opravdati Mamićevo ponašanje prema novinaru. Međutim on neće nikoga napasti, njemu je krivo već za pet minuta, a ja na svoja leđa stavljam da će se popraviti - osvrnuo se na samom početku Šuker, na Mamićev ispad prema novinaru tportala u srijedu navečer.

Riječ je preuzeo Štimac pa nekoliko minuta nabrajao sve manjkavosti i pogreške koje su prethodile izboru predsjednika HNS-a. Najboljeg strijelca SP-a to nije previše uzbudilo pa je samo replicirao kako to više nikog ne zanima s obzirom da je izbor proveden. S druge strane, kad je Šuker pričao, čak i Srebrić, Štimac se jedva suzdržavao da se ne počne gromoglasmo smijati, iako osmijeh nije mogao sakriti. 

- Davor Šuker je brend u svijetu i kao takav može pomoći u hrvatskom nogometnom savezu i bit će predsjednik - pričao je o sebi u trećem licu pa napao Brlekovića:

- Izdao nas je. Da nije bilo silovanja demokracije, Marković bi imao 30 glasova, koliko donose savezi koji su ga podržali, Gdje je nestalo tih pet glasova? 

Nije se dugo čekao odgovor.

- Davor od početka ima problema s matematikom.  Brezovac je kupljen kako bi Varaždin dao glas Markoviću, i to je bilo izjednačenje. A potom su vrbovali u Žužule, o kojima hrvatska javnost puno zna, rekao je Štimac, a Brleković poentirao:

- Nemojte me učiti pravu, nemojte se sramotiti, više sam knjiga pročitao nego što ste ih vi vidjeli. Delegati imaju samostalno demokratsko pravo, a na Skupštini se dogodila neviđena otimačina glasova.

- Ovo je zbilja neugodno, više neću dolaziti ovdje! Ispada da su svi silovali pravo osim Markovićevog protukandidata. Na kraju ću uz sve te ljude u hrvatskomnogometu ja ispasti kriminalac - ponavljao je brončani 'vatreni'. 

Obzirom da je Štimac najavio žalbu i Ustavnom sudu, idućih mjeseci ćemo se nagledati ovih lica...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera