Obavijesti

Sport

Komentari 0

Suki umjesto Joke - Ivan Sunara novi trener Cibone!

Suki umjesto Joke - Ivan Sunara novi trener Cibone!
1

U ovako teškom trenutku za klub na meni je da budem motor koji će pokrenuti stvari, rekao je novi trener Cibone koji je stigao iz Širokog Brijega

VIDEO

Dan nakon što je Cibona s klupe smijenila Josipa Vrankovića, za njegovog nasljednika postavljen 48-godišnji Ivan Sunara, bivši trener Zrinjevca, Zagreba, Maribora, Krke, Slovana, Širokog i hrvatske B-reprezentacije. Posao u Ciboni bit će mu kruna dosadašnjeg dijela karijere.
- Počašćen sam što sam dobio priliku. U ovako teškom trenutku na meni je da budem motor koji će pokrenuti stvari u nastavku sezone - rekao je Sunara, koji je bio u kombinacijama za klupu sezone i ljetos, nakon odlaska Dražena Anzulovića u Rusiju, no tada je Joke dobio prednost.
Sunara je potpisao ugovor do kraja sezone, s opcijom produljenja na iduću, ovisno o rezultatima. Pomoćnik će mu biti Tomislav Mijatović, koji je asistirao i Vrankoviću. Suki i Mijatović poznaju se od ranije, već su surađivali i na toj relaciji ne bi smjelo biti problema. Igrače će upoznati u srijedu navečer kad je na programu prvi trening cibosa nakon božićnih blagdana. Na četvoricu stranaca pričekat će još jedan dan budući da se oni u Zagreb vraćaju u četvrtak.
- Gledao sam Cibonu ove sezone jednom uživo, a uglavnom preko TV-a. Napravit ću analizu učinka u dosadašnjem dijelu sezone, a mislim da će momčadi trebati prije svega kvalitetnija obrana, te veći udio u igri širega kruga igrača, posebno domaćih - nagovijestio je Sunara, koji tvrdi da ne bi ni dolazio pod Toranj da ne misli da može ostvariti zadane ciljeve. A to su:
- Top 16 Eurolige, vrh NLB lige i minimalno jedan domaći trofej - rekao je predsjednik Cibone Ivo Jelušić, te dodao da će klub dovesti i pojačanja bude li to novi trener tražio.
- Fleksibilni smo i otvoreni prema dovođenju novih igrača. Ako se ukaže prilika, dovest ćemo nekog, poglavito na poziciji razigravača s obuzirom na ozljedu Mulaomerovića. Ali sve to u dogovoru s trenerom koji će biti inicijator.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade