Obavijesti

Sport

Komentari 154

Sun: Modrić dopuzao natrag, uskoro ide na pripreme u SAD

Sun: Modrić dopuzao natrag, uskoro ide na pripreme u SAD
7

Luka Modrić puzajući se vratio u klub i ispričao predsjedniku Levyju za bojkotiranje priprema, piše u ekskluzivi The Sun uz napomenu da će se priključiti momčadi

VIDEO

'Klub može potvrditi da se Luka Modrić u ponedjeljak vratio treninzima u trening-kampu Spurs Lodgeu. Stručni stožer sada će mu napraviti program po kojem će nastaviti raditi', piše na službenoj stranici Tottenhama.

No britanski tabloid The Sun ide korak dalje i u svojem ekskluzivnom članku pod naslovom 'Modrić dopuzao nazad' donosi da će se hrvatski veznjak uskoro priključiti ostatku momčadi koja se priprema u SAD-u.

'Luka Modrić puzajući se vratio u klub i ispričao predsjedniku Levyju za bojkotiranje priprema. Hrvatski reprezentativac nadao se da će njegova predstava nedolaska na Heathrow prisiliti Levyja da pristane na ponudu Reala. No jedino što je dobio bila je kazna, a predsjednik je razmišljao da ga za svaki dan bojkota kazni s 20.000 eura', piše Sun.

Nakon isprike predsjedniku Modrić se, prema pisanju Suna, sprema otići u SAD gdje će se priključiti suigračima na pripremama.

- Klub mora štititi svoje interese i prava. Prošle sezone Luka se ponašao profesionalno. Nažalost, ovo je prvi puta da se ovako ponaša, a to nije uobičajeno ponašanje profesionalca. Zainteresirani klubovi moraju ispuniti naše zahtjeve po pitanju vrijednosti za Luku ili se on mora vratiti svojim obavezama u Spursima. Nadam se da se ovo neće razvlačiti još dugo jer to ne donosi dobro ni klubu ni Luki - rekao je Andre Villas-Boas. 

AS: Trenirao je u Londonu i u utorak ujutro

Madridski dnevni list, pak, saznaje da je Modrić u Londonu trenirao i u utorak ujutro. Na povratak treninzima prisilio ga je, navodno, predsjednik Levy koji mu je zaprijetio da neće pregovarati s Realom sve dok se Luka ne vrati treninzima. Preko svojih predstavnika Modriću su povratak svakodnevnim treninzima preporučili i iz madridskog kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu