Obavijesti

Sport

Komentari 1

Sunsi dostigli Warriorse, Durant predvodio Netse do pobjede

Sunsi dostigli Warriorse, Durant predvodio Netse do pobjede

Najbolji strijelac NBA lige Kevin Durant ubacio je 34 koša uz 11 skokova i osam asistencija. Blake Griffin i Nic Claxton dodali su po 17 koševa, a Jamesa Hardena, LaMarcusa Aldridgea i DeAndrea Bembryja nisu igrali

VIDEO

Košarkaši Phoenix Sunsa pobijedili su Washington Wizardse sa 118-98 dostigavši vodeće Golden State Warriorse po broju pobjeda i poraza u NBA ligi ove sezone.: 

Pokretanje videa...

Giannis Antetokounmpo nakon 50 godina doveo Milwaukee Buckse do NBA titule VIDEO

Obje momčadi sada imaju po 23 pobjede i pet poraza.

U ekipi Phoenixa čak osam igrača je upisalo dvoznamenkasti učinak, a najefikasniji su bili Javale McGee sa 17 koševa i osam skokova, Landry Shamet sa 16 koševa, te Deandre Ayton sa 15 koševa i 10 skokova.

- Danas smo bili prava momčad - kazao je centar je JaVale McGee.

Trener Sunsa Monty Williams istaknuo je kako je posebno impresioniran pobjedom jer je došla samo dva dana nakon fizičke napornog slavlja u produžecima u Portlandu.

- Bili smo fizički spremni. To je bilo prilično cool. Bili smo usredotočeni i odlučni u obrani - kazao je Williams nakon što je njegova momčad dobila 22 od 24 utakmice od 27. listopada.

Washington je izgubio četvrtu utakmicu uzastopno, te sedmu od posljednjih osam i sada je na 15-15.

NBA: Washington Wizards at Phoenix Suns

Bradley Beal je predvodio Wizardse sa 26 koševa, dok je Deni Avdija dodao 14 koševa.

Brooklyn Netsi su pobijedili Philadelphia 76erse sa 114-105 ostvarivši četvrtu uzastopnu pobjedu.

Netsima je nedostajalo sedam igrača zbog zdravstvenih i sigurnosnih protokola zbog koronavirusa, pri čemu nije bilo startera Jamesa Hardena, LaMarcusa Aldridgea i DeAndrea Bembryja. No, imali su Kevina Duranta, najboljeg strijelca NBA lige koji je ubacio 34 koša uz 11 skokova i osam asistencija. Blake Griffin i Nic Claxton su dodali po 17 koševa.

Utakmica je bila izjednačena do posljednje tri minute susreta kada su Netsi kod rezultata 103-103 "pobjegli" na +8 (111-103).

Basketball - Men - Group A - United States v Czech Republic

Kod Sixersa, kojima je to bio treći poraz u nizu, najefikasniji su bili Joel Embiid sa 32 koša, devet skokova i šest asistencija, te Seth Curry sa 29 koševa.

Košarkaši NY Knicksa na gostovanju su pobijedili Houston Rocketse sa 116-103 prekinuvši niz od četiri poraza, te dobivši tek drugu utakmicu u posljednjih devet nastupa. Houston je pak, izgubio četvrtu utakmicu u posljednjih pet.

Immanuel Quickley je pogodio sedam trica i postigao 24 koša u pobjedi Knicksa, Evan Fournier je ubacio 23, a Julius Randle 21 koš. Kod domaćina istaknuli su se Daniel Theis sa 22 koša i 10 skokova, te Jaesean Tate sa 20 koševa.

Indiana je dobila Detroit sa 122-113 nanijevši Pistonsima 13. uzastopni poraz.

Caris LeVert je zabio 31 koš, Juston Holiday je dodao 17, a Myles Turner 16 koševa za pobjednički sastav, dok je goste predvodio Saddiq Bey sa 28 koševa i 10 skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'