Obavijesti

Sport

Komentari 14

Super Suba obranio novi penal! Monaco kod kuće srušio Lyon

Super Suba obranio novi penal! Monaco kod kuće srušio Lyon
1

Domaćin je poveo u u 18. minuti golom Gelsona Martinsa s ruba kaznenog prostora. Mladi Portugalac je stigao u Kneževinu ove zime na posudbu iz Atletico Madrida i u prva četiri nastupa zabio je tri gola...

VIDEO

U derbiju 26. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco je pobijedio Lyon sa 2-0, a jedan od junaka u pobjedi momčadi iz Kneževine bio je Danijel Subašić koji je u 71. minuti obranio jedanaesterac Memphisu Depayu.

Monaco je do važne pobjede u borbi za prvoligaški spas stigao na 'portugalsko-hrvatski' pogon.Oba gola zabili su Portugalci, dok je Subašić obranio kazneni udarac i upisao još nekoliko sjajnih obrana.

Domaćin je poveo u u 18. minuti golom Gelsona Martinsa s ruba kaznenog prostora. Mladi Portugalac je stigao u Kneževinu ove zime na posudbu iz Atletico Madrida i u prva četiri nastupa zabio je tri gola. Na 2-0 je povisio Rony Lopes u 27. minuti nakon sjajnog solo prodora.

Ligue 1 - AS Monaco v Olympique Lyonnais

Portugalski veznjak je gotovo na centru oduzeo loptu Leu Duboisu i potom jurnuo prema golu. Uspio je izdržati nalete dvojice suparničkih igrača i poentirati za 2-0.

Lyon se mogao vratiti u susret u 71. minuti, nakon što je Glik skrivio kazneni udarac oborivši Dembelea. No, Subašić je sjajno zaustavio udarac nizozemskog napadača.

U ranije odigranom susretu Rennes i Marseille su odigrali 1-1, a za goste je cijeli susret odigrao Duje Ćaleta-Car. Domaće je u vodstvo doveo Andre (7), a poravnao je Germain (56).

Bordeaux je na gostovanju kod Nantesa izgubio sa 0-1, a jedini gol na utakmici postigao je Pallois u 51. minuti. Toma Bašić je igrao za Bordeaux do 64. minute, dok je Antonio Mance ostao na klupi Nantesa.

Na vrhu je Paris SG sa 68 bodova, 17 više uz utakmicu manje od drugog Lillea i 22 više od trećeg Lyona. Monaco je na 16. mjestu sa 25 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...